zz

Zidane: „Tiszteljük a Numanciát”

A Real Madrid francia trénere a holnapi Numancia elleni kupamérkőzés előtt állt a sajtó munkatársaink rendelkezésére

„Várjuk már a holnapi összecsapást. A Numancia nagyon jól szerepel a bajnokságban és a kupában is, hiszen kiejtették a Málagát, akik az első osztályban szerepelnek. Mindig tiszteljük az ellenfelünket. Tudjuk, hogy mennyire fontos les az első meccs, ami ráadásul idegenben lesz. „

A csapat
„Boldog vagyok a csapatommal, nem számít mi történt, harcolni fogok velük, és ők is velem, egészen a végső pillanatig. Bízom a csapatomban. Fájó vereség volt az El Clásico, de a Real Madrid soha nem adja fel. Mind a három versenysorozatban ott vagyunk, és minden egyes mérkőzésen ugyanolyan lelkesedéssel fogunk küzdeni. A szezon végén kiderül, hogy szükség van-e változtatásokra vagy nem.”

Bale
„Jó állapotban van, edzésben van, holnap pedig velünk lesz.”

Benzema sérülése
„Az El Clásico után derült ki. Sosem jó dolog látni, ha egy látni játékos megsérül. Ez a Klasszikus után volt, nem előtte. Ha valaki mégis ezt mondja, hazudik. Nyaralni ment, megtette amit meg kell tennie, de még mindig nincs minden rendben.”

„Sérülten ment a szünetre. A Barcelona ellen szedte össze, de akkor nem gondoltunk bele túl sokat. egyszerűen azt hittük, hogy túlterhelt, aztán a vizsgálatnál felbukkant valami más is.”

Edzői sikerek
„Soha nem tudhatod, hogy mi fog történni. Megpróbálom olyan jól befejezni a szezont, amennyire csak lehetséges. Megvan az esélyünk, hogy címeket nyerjünk, és ez motiválja az egész csapatot. Csak a következő hat hónapra koncentrálok. Többet akarunk, nem fáradunk bele a győzelmekbe. Meg kell próbálnunk leküzdeni az akadályokat.”

Januári átigazolások
„Beszéltem az elnökkel, és mindent átnéztünk. Beszéltünk a lehetséges erősítésekről, de ebben a pillanatban nem fogunk igazolni, habár január végéig még bármi megtörténhet. Természetesen nem szeretném, ha bárki elhagyná a csapatot.”

Levele a három királyoknak
„Mindenkinek jó egészséget kívánok. Sem kapusokat, sem támadókat. Elégedett vagyok a jelenlegi kerettel, és az utolsó pillanatig harcolni fogunk.”

Kepa
„Nem szeretek olyan játékosokról beszélni, akik nem a Real Madrid játékosai. Gondolok itt a kapusokra.”

Vinicius
„Nem tudom mi a terv vele kapcsolatban. Jelenleg ez nem az én problémám. Ő a jövő játékosa. Még nincs velünk, de folyamatosan figyelemmel követjük.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
zz_vagott

Leave a Reply