MADRIDI IGAZOLÁSOK JANUÁRBAN 3. RÉSZ

Élni szeretnénk mi is a téli átigazolási piac őrületével. Nyáron is ilyenkor is rengeteg pletykát lehet olvasni a klubbal kapcsolatosan, viszont ritka, amikor januárban van is tényleg érkező.

Élni szeretnénk mi is a téli átigazolási piac őrületével. Nyáron is ilyenkor is rengeteg pletykát lehet olvasni a klubbal kapcsolatosan, viszont ritka, amikor januárban van is tényleg érkező.

Adebayor: 2011-ben érkezett a csapathoz Higuain sérülése miatt Mourinho erősítésnek szánta. Kölcsönben érkezett viszont volt egy 14 millió eurós vételi opció is a szerződésben. A játékos Madridban szeretett volna maradni, végül mégis nyáron távozni kényszerült.

Diego Lopez: Iker Casillas sérülése után Mourinho és a Real Madrid gyorsan cselekedett és leigazolta a Sevilla csapatától 3,5 millióért 2013 januárjában Diego Lopezt. José döntött és Iker padozott felépülése után is. Ancelotti kinevezése után máris egy nehéz helyzetbe került. Döntenie kellett és Iker kupában, míg Diego Lopez a bajnokságban védett. Viszont 2014-ben végül a távozás mellett döntött és az AC Milan-hoz szerződött.

Casemiro: A brazil játékos a Sao Paulo-tól jött kölcsönben a Real Madrid Castillához vételi opcióval 2013 februárjában. Gyorsan rájött a Királyi Gárda, hogy bizony itt nagy tehetséget találtak és 6 millió ellenében leigazolták. Miután felkerült az első csapathoz kölcsönbe el is került a Porto csapatához. Benítez irányítása alatt visszatért, majd mióta Zidane átvette a csapatot nélkülözhetetlen személy a középpályán.

Lucas Silva: A Cruzeiro-ból érkezett 2015 januárjában, mintegy 13 millió euróért cserébe, és mindössze csak hat hónapig viselte a habfehér mezt. Ancelotti irányítása alatt kilencszer kapott lehetőséget, ezért 2015 nyarán kölcsönben a Marseille csapatához szerződött a fejlődésének érdekében. Fegyelmi problémák voltak vele Franciaországban, így nem tartottak rá igényt. A portugál Sporting szerette volna kölcsönben leigazolni azonban az orvosi vizsgálatokon megbukott így elálltak a szerződtetésétől. Most otthon szerepel a Cruzeiro csapatában, kölcsönben továbbra is. 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-villarreal
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply