rr00

Zidane: „A végsőkig küzdünk”

Zinedine Zidane a Deportivo elleni bajnoki előtt állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére és válaszolt kérdéseikre

„A Depor nem a tabellán elfoglalt helyet érdemlik meg. Nagyon jó csapatuk van. Tökéletes koncentrációra lesz szükség, és igyekszünk nagy intenzitással kezdeni a mérkőzést. Kemény mérkőzés lesz.”

„Azokat a dolgokat kell folytatnunk, amelyeket jól csinálunk, és ki kell javítanunk azokat, ahol nem a megfelelően működtünk. Tudjuk, hogy hazai pályán játszunk, a terveink ugyanazok: játszani a saját játékunkat, megteremteni a lehetőségeket, és közelebb jutni a tizenhatoshoz, hogy gólt szerezzünk.”

A Bernabéu elvesztette a félelmi faktort?
„Ez engem nem zavar, és ez nem egy olyan dolog, ami foglalkoztat. Mint mindig, csak a csapatra gondolok. Szoros kapcsolatban vagyunk, és megvan bennünk az, amivel ki tudunk mászni a gödörből. ki kell mennünk, és meg kell mutatni, hogy kik is vagyunk. Erre pedig most itt a lehetőség.”

Jelenlegi helyzete
„Pozitívan gondolkodom. Soha nem dobom be a törülközőt. Harcolni fogok, mint mindig, mert ezt tanítom mindenkinek.”

Ramos visszatérése
„Jövőhéten már visszatér a csapathoz. Ez a terv. Tegnap reggel már a pályán volt, jó ütemben halad, hogy visszatérjen.”

„Bale, Benzema és Ronaldo is a csapattal lesz, de nem mondom el, hogy ki játszik a Deportivo ellen. Nagyszerű, hogy ilyen képességű játékosaink vannak. Örülök, hogy három ilyen nagyszerű képességekkel rendelkező játékos van a csapatomban. Fontos, hogy bevethetőek legyenek a visszatérésük után. Igazi fenyegetést jelentenek, ha támadásról van szó, és nagyszerűen szolgálják ki a csapatot.”

Benzema
„Tényleg arra törekszik, hogy visszatérjen a helyére, hogy a csapattársaival legyen, és azt csinálja, amiben a legjobb. Csak a futballal kell törődnie és megmutatni, hogy mit is tud. Nem tudjuk irányítani a kritikusokat, de a legjobb üzenet lenne, ha nagyszerű teljesítményt mutatna.”

Igazolások
„Nem igazolunk senkit télen. Sosem lesz semmilyen összetűzés köztem és a csapat között. Együtt csinálunk mindent. Nincsenek ellentétes vélemények.”

Ceballos
„Boldog, és örül, hogy itt lehet. A legfontosabb dolog, hogy ebben a csapatban van, nem foglalkozunk mások véleményével. Beszéltem vele, és mindig azt mondta, hogy boldog. A feladatára kell koncentrálnia. Ő a Real Madrid jelenje és jövője annak ellenére, hogy nem játszott sokat.”

Azok helyzete, akik kevesebb lehetőséget kapnak
„Nem látom, hogy bárki is kifelé nézegetne. Mindenki örül, hogy itt lehet. Nagyon keményen dolgoznak, én pedig szerencsésnek érzem magam, hogy velük dolgozhatom.”

Neymar
„Nem beszélek olyan játékosokról, akik nem ebben a csapatban játszanak. Mindenki, aki szereti a focit, csodálja Neymart. Nagyszerű játékos.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
v
Izomsérülés
ÁLTALÁNOS
ronika
Kérjük vissza Ronaldot!

Leave a Reply