ronika

Rekord döntő rekorderek

A Real Madrid az elmúlt két mérkőzésén 11 gólt szerzett, ezzel újabb rekordot döntött.

A Real Madrid nehézségei még nem értek véget, de az kijelenthető, hogy jó úton jár a csapat. Az elmúlt két bajnoki összecsapás kulcsfontosságú volt a csapat és Zidane számára is. Ezeket az akadályokat nem csak sikerrel, hanem rengeteg lőtt góllal tette élvezetesebbé a Zidane-féle társaság.

A Valencia elleni győzelem nagyon fontos volt a csapat számára, hiszen ezzel, valamint az elmaradt találkozót lejátszva egy esetleges győzelemmel, befoghatja a Real az Athletico Madrid csapatát. A Paris Saint Germain elleni mérkőzésre koncentrálnak már Zidane fiai. Kulcsfontosságú találkozó lesz.

A PSG elleni párharc a kulcs!

Igaz, ami igaz, a támadó játékosok rossz formája megviselte a csapatot a szezon eddigi részében. Azonban Zidane alakulata így is pozitív statisztikákkal zárta az elmúlt időszakot. Ha az elmúlt időkben mutatott kíméletlen befejezésekkel párosul a csapat játéka, akár könnyedén át is léphet a párizsi alakulaton.

Azért jegyezzük meg, hogy a Levante, valamint a Tottenham elleni találkozókon mutatott kapura lövési statisztikák katasztrófálisak. A Levante ellen a Real Madrid 10 lövéssel próbálkozott és bár az ellenfelek többségének olykor csak három alkalommal sikerült eltalálni a kaput, mint a Villareal elleni találkozón, még is három ponttal, a zsebbel távoztak a sárga tengeralattjáró játékosai. Ez intő jel lehet a találkozó előtt.

A gólszerzők tekintetében is pozitívumokat tudunk kiemelni. Már nem csak kizárólag Cristiano Ronaldo ontja a gólokat. Marcelo, Nacho, Bale, Modric és Kroos is a hálóba talált már. A csapatjáték javulását mi sem mutatja jobban ennél a statisztikánál.

A realitás talaján mozogva megállapítható, hogy a Real Madrid utolsó reménye a Bajnokok Ligája sorozat maradt. Ha innen is távozik a csapat, a múltban elért sikereket beárnyékolja majd a sikertelenség és a kárörvendők szavai.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ba06b1b62487940bd69a05e04da13fd4
ÁLTALÁNOS
27072862_580229748989512_7769339059511732679_n
Isco döntés előtt

Leave a Reply