carlo_ancelottiiii

„Ha a Real Madrid legyőzi a PSG csapatát…”

A MARCA újságíróinak kérdéseire válaszolt Carlo Ancelotti.

A MARCA megszólaltatta a Real Madrid korábbi trénerét, a jelenleg munkanélküli Carlo Ancelottit, az olasz szakvezető pedig örömmel válaszolt az újságíró kérdéseire. Hozzátesszük, továbbra is téma maradt a Paris Saint Germain elleni párharc a médiában.

Carlo Ancelotti, aki mindkét együttes kispadján helyet foglalt már kijelentette, hogy ha a Zidane-féle alakulat sikerrel veszi a Paris Saint Germain által képzett akadályt, megállíthatatlanná válhat. Az olasz tréner szerint mivel a Real Madridnak ez a versenysorozat maradt a realitás, így minden erejét erre a sorozatra fogja összpontosítani.

„A Real Madrid nagyon jól reagált a Valencia lépéseire” – kezdte mondandóját a Real szurkolók körében elismert és közkedvelt olasz szakvezető.

„Nem gondolom, hogy a Real Madrid krízis helyzetben lenne. Gondoljunk csak Zidanera, aki mindent megtett tavaly is a csapatért és megnyerte ezt a sorozatot.”

„Ez az egyetlen sorozat, amely maradt a csapat(Real madrid) számára, így minden erejükkel erre fognak koncentrálni. Ha a Real legyőzi a PSG csapatát, nagyon nehéz lesz őket megállítani. Ráadásul van egy olyan játékosuk, aki nem tud veszíteni és sosem adja fel: Cristiano Ronaldo.”

Carlo Ancelotti azonban hozzátette, hogy nagyon szoros párharcot vár a két csapat között:

„A PSG csapata mindent megteremtett, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját. Ott van Kylian Mbappé, Neymar. Sokkal több tapasztalatuk van és világklasszis játékosuk, mint volt évekkel ezelőtt. A csapatuk most már idősebbe és tapasztaltabb.

A kínos Olasz Válogatott kudarc után az azzurri szurkolók Ancelottit követelték a szövetségi kapitányi posztra, azonban ő nemet mondott, mert szeretne még egy klub vezetőedzőjeként tevékenykedni:

„A probléma megoldását egyedül az Olasz Labdarugó Szövetség oldhatja meg. Én most jobban szeretnék irányítani még egy klubbot.”

A Szövetségi kapitányi munka más jellegű tevékenység, erre még nem állok készen.” – zárta mondandóját a tréner.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
_he15801thumb
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply