1

Levante – Real Madrid 2-2: Modric a meccs embere, Cristiano a negatív hős

A Spanyol bajnokság 22. fordulójában a Levante otthonába látogatott a Real Madrid.

 

A Spanyol bajnokság 22. fordulójában a Levante otthonába látogatott a Real Madrid.

Összegzés: Az első nagy helyzetet Benzema és Marcelo hozta össze, azonban a brazil zseni lövését hárította a kapus. A szöglet után, viszont jött Sergio Ramos és ügyesen bólintott a kapuba. Hozzá kell tenni Karimnak is köze volt ehhez a találathoz, hiszen zavarta a kapust, ezért sem tudta védeni Oier. Ezután elcsendesült a játék és kicsit ráült az eredményre a Királyi Gárda.  Jött a 43. perc, amikor is egy remek indítás után Morales lőtt kapura és Keylor bravúrosan védett, mégis a kipattanóból Boateng révén megszületett az egyenlítés. A második játékrészben akadtak mindkét oldalon helyzetek, viszont úgy tűnt ez is egy olyan mérkőzés, ahol semmi sem jön össze. A 81. percben Benzema harciasságának köszönhetően sikerült helyzetbe hoznia Iscot, aki megszerezte a vezetést. A vége előtt ismét jött a blama Pazzini egy remek kiugratás után beállította a 2-2-es végeredményt.

Csapat játéka: A Valencia elleni győzelem után mindenki egy motivált feltöltődött csapatot várt és egy sima győzelmet remélt. Összességében sok egyéni gyenge teljesítményről beszélhetünk és csak néhány mondhatni kiemelkedőről. A játékunk megint nem volt meggyőző, nem azt a játékot mutatták, amit a Valencia elleni bajnoki utolsó perceiben. Pedig tudjuk, hogy képesek rá.

BBC: Cristiano az egyik leggyengébb játékosunk volt a tegnapi találkozón. Alig találkozott a labdával, jóformán többet reklamált, mint játszott. Bale talán egy fokkal jobb volt, ám ez nem lehet dicséret. Hármuk közül Benzema volt, aki mutatott valami érdemre méltót.

Védelem: Röviden és tömören a bizonytalanság jellemezte őket.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
levante-vs-real-madrid
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply