zizou

Zidane nem fest a legjobban

A Real Madrid drámája folytatódik. Vajon mikor lesz vége a színdarabnak?

A kulcs vizsga, a Paris Saint Germain elleni találkozó közeleg, és nem lehet látni annak a jelét a Real Madrid háza táján, hogy bármi is változna. A Paris Saint Germain mellett szól jelenleg a Real Madrid gyenge szereplése, Zidane továbbra is ugyanazoknak szavaz bizalmat, mint eddig. Talán helytelenül.

Senki nem gondolta volna azt, hogy a Real Madrid az idei kiírásban nem hódítja el az összes lehetséges trófeát. Most mégis csupán egy versenysorozatban vannak reális lehetőségei a királyi gárdának. A világon talán senki nem tudja, hogy mi zajlik le Zidane fejében ötletnek nap, mint nap. Hogyan állítja össze a csapatát vagy miért nem változtat, ha az eredmények továbbra sem érkeznek.

A Barcelona botlása az Espanyol csapata ellen nemhogy csökkentette volna a már történelmi szakadékot a két gigász között, a Levante elleni találkozó, amelyet a Real Madrid vívott okot ad az aggodalomra, miszerint a hátránya tovább nőhet a két csapat között.

A klub ajtaja zárva maradt a média előtt, így nem tudni, hogy miként élik meg ezeket az eseményeket a játékosok és a stáb tagjai. Az, hogy ez a helyzet miért alakult ki, továbbra is rejtély. Ez viszont már a világon mindenki számára rejtély. A Real Madridnak a mérkőzéseit figyelve nem lehet rájönni, mi lehet a legfőbb probléma a játékban, miért nem érzik egymást a csapattársak és miért akadozik ennyire a játék.

A Levante elleni találkozón Zidane azt a csapatot küldte pályára, amely valószínűleg pályára lép majd a PSG csapata ellen. Mégis csak egy döntetlent sikerült elérnie Zidane fiainak a kiesés elől menekülő valenciai csapat ellen. Ha ez nem lenne elég az utóbbi időben egyre jobb formában teljesítő Bale is annyira alul tudta múlni önmagát, hogy le is cserélte Zidane.

Ha egy csapat számára jönnek az eredmények, az edző érvelhet a „győztes csapaton ne változtass” edzői logikával és elmélettel, azonban jelen helyzetben mindenképpen változásra lenne szükség a csapaton belül, ha a Madrid szeretné magát összekapni az idei év egyetlen kulcsfontosságú találkozójára: A PSG elleni mérkőzésre.

Mindig ugyanaz a nóta. Kezdjük unni.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
cristiano-ronaldo-as-a-boy_1
ÁLTALÁNOS
cr-33-eves

Leave a Reply