28238452_1879719728727301_1132139186538343829_o

„”Nem szoktunk ehhez hozzá, hogy ilyen dolgokat élünk át.”

Az Espanyol elleni vereség utána  játékosok nyilatkoztak.

Az Espanyol elleni vereség utána  játékosok nyilatkoztak.
 
Keylor Navas:
 
„Nem vagyunk boldogok, de ez normális ilyen eredményt követően. Tanulnunk kell ebből a vereségből is, hogy legközelebb ne fordulhasson elő ilyen. Nyugodtnak kell maradnunk és tovább folytatnunk a kemény munkát. Csak ezt tehetjük most. Bárki hibás e? Amikor nyerünk csapatként nyerünk, így amikor veszítünk csapatként tesszük.”
 
Varane:
 
„Az első félidőben jobb játékot mutattunk, mint a másodikban. A vereség nem azt jelenti, hogy most feladtuk volna a céljainkat. Amikor magunkra húzzuk a Real Madrid mezt, mindig a lehető legjobb teljesítményt kell kihozni magunkból. Nem szabad a bajnoki küzdelmet sem feladnunk még. Nem szabad törődni azzal, hogy jelenleg hány pontunk van, csak arra kell koncentrálni, hogy nyerjük a mérkőzéseinket. „
 
„Sosem szabad leírni a Real Madridot. Ez a mérkőpzés nincs hatással a PSG elleni találkozóra, de tudjuk, hogy pokoli nehéz dolgunk lesz Párizsban. Már az első percekben letámadnak, hogy gyorsan gólt tudjanak szerezni, résen kell lennünk. Készen állunk!”
 
Nacho:
 
„Nem ma játszottunk a legjobban ez egyértelmű, de úgy gondolom nem érdemeltünk vereséget. Az első félidőben magabiztosan játszottunk, viszont a későbbiekben kicsúszott a kezünkből az irányítás.”
 
„Nem szoktunk ehhez hozzá, hogy ilyen dolgokat élünk át. A Real Madrid ahhoz szokott hozzá, hogy trófeákat emel magasba, most pedig vereségeket szenvedünk a bajnokságba. Viszont a Bajnokok Ligájában még mindig egyértelműen esélyesnek számítunk.”
 
„A mérkőzés kezdetéig nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy Neymar pályára lép e. Nem tudom, hogy mennyire súlyos a sérülése, de bízom benne, hogy felépül. Egy teljesen egészséges ellenfél ellen szeretnénk győzni.”
 
Marcos Llorente:
 
„Kifejezetten jó teljesítmény nyújtottunk az első félidőben, míg a másodikban már egyáltalán nem. Az ellenfelünk igazán nagy nyomás alá tudott helyezni minket. Próbáltunk mindent megtenni, hogy megszerezzük a három pontot, azonban egy apró hiba megpecsételte a találkozót. Nem szabad arra gondoltunk, hogy hány pont hátrányunk van jelenleg. Úgy gondolom ma az volt a problémánk, hogy nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Értékelnünk kell a találkozót és a hibáinkat kijavítani.”
 
„Nehéz dolga van az edzőnknek, amikor kiválasztja a kezdőcsapatot. De mi mind elfogadjuk a döntéseit. A kevesebbet játszó játékosoknak meg kell ragadni minden percet, hogy bebizonyítsák alkalmasságukat.”
 
„A mai vereség miatt, nem kezdünk ell rögtön pánikolni, hogy mi lesz a PSG ellen. Először a Getafe elleni bajnokinkra kell koncentrálnunk, és csak utána szabad gondolnunk a párizsi harcra. A végsőkig fogunk harcolni.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
28238452_1879719728727301_1132139186538343829_o

Leave a Reply