28238452_1879719728727301_1132139186538343829_o

„Ebben a szezonban minden mérkőzés nehéz.”

A játékosok nyilatkoztak a Getafe elleni győzelem után.

Sergio Ramos

„Ebben a szezonban minden mérkőzés nehéz. Fontos volt, hogy ma a saját szurkolóink előtt tudtuk megszerezni a három pontot. Mi mindig meg akarjuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek. Ma ez sikerült.”

„A Bajnokok Ligája sokat jelent számunkra. Komolyan szeretnénk hozzáállni. Nagyon nehéz lesz, de a célunkért harcolunk. Tudjuk, hogy ez a mérkőzés a szezonunkról szól. Ez maximális koncentrációt igényel. Ismerjük a PSG támadó erejét, de nekünk is megvannak a magunk fegyverei. Mi azért megyünk Párizsba, hogy fájdalmat okozzunk nekik.”
 
„Bejött, hogy ismét felvegye a játék ritmusát. Ez fontos egy olyan mérkőzés előtt, amilyen a párizsi. Marcelo egy olyan játékos, aki különbséget teremt. Jó lenne, ha olyan gyorsan, ahogy lehetséges, minden játékos visszatérne.”
 
Barca-Atletico
 
„Megnézem a mérkőzést. Szeretem a labdarúgást. Meglátjuk, hogy a két csapat közül melyikhez tudunk közelebb kerülni.”
 
Casemiro
 
„Ha Cristiano két mérkőzésen nem talál be, akkor sokak szerint már világ vége van. A türelem mindig kifizetődő, ezt látjuk most. Cristiano formában és ez nagyon fontos számunkra.”
 
„Az első mérkőzés végeredménye fontos előny számunkra, de nem mi vagyunk a favoritok, és tudjuk, hogy ott szenvedni fogunk.”
 
„Ney a világ legjobb három játékosa közé tartozik, de mi azt is tudjuk mire képes Ángel Di María. Nagyszerű játékos, aki tőlünk sokat fog követelni, a labdakezelési képességeivel és a gyorsaságával.”
 
Toni Kroos és Luka Modric
 
„Számunkra komoly gondot jelentene, de mi még nem jelenthetjük ki, hogy biztosan nem játszanak. Ha nem játszanak, az edző tudni fogja mit kell tennie, és ki fog találni egy tervet. Számos játékosunk helyettesítheti őket. Lucas, Asensio, Isco… ők mind fantasztikus munkát végeznek. Számos szisztémában tudunk játszani, de a 4-3-3-hoz vagyunk a legjobban hozzászokva.” 
 
 
Marcos Llorente
 
„Nem könnyű egy olyan erős csapat ellen jáétszani, mint a Getafe, még akkor is, ha létszámfölényben vagyunk. De azt hiszem, nagyszerűen játszottunk. Most a Bajnokok Ligájában is szeretnénk jó teljesítményt nyújtani.”
 
„Nagyszerű és nagyon jó minőségű támadókkal rendelkezünk. Ők született gólvágók, ezért mi hálásak lehetünk.”
 
 
 

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-getafe
ÁLTALÁNOS
530314966

Leave a Reply