Kemény szavak Metzeldertől

Christoph Metzelder szerint a Tottenham Hotspur támadója, Harry Kane nem alkalmas arra, hogy a Real Madrid mezét viselje. Gareth Bale-től pedig a királyi gárda egykori védője sokkal többet vár.

 

Christoph Metzelder szerint a Tottenham Hotspur támadója, Harry Kane nem alkalmas arra, hogy a Real Madrid mezét viselje. Gareth Bale-től pedig a királyi gárda egykori védője sokkal többet vár.

37 mérkőzés, 35 gól. Harry Kane a Tottenham Hotspur színeiben egészen különleges szezont fut eddig, így szinte természetes, hogy az európai sztárcsapatok felfigyeltek rá. Felmerült a Real Madrid neve is, bár Florentino Perez nemrég kategorikusan kijelentette, hogy esélytelen a transzfer.

Christoph Metzelder sem számít arra, hogy a 24 éves támadó Madridban fogja folytatni pályafutását. „Nem igazán hiszek Harry Kane-ben, mivel az angolok a szigetországon kívül nem igazán válnak be. Michael Owen a Realnál egyáltalán nem teljesített jól, és úgy gondolom, hogy Gareth Bale-től is sokkal többet vártak el. Gyakran sérült. Amikor nézem a Real Madrid játékstílusát, majd nézem Harry Kane játékat, akkor nekem hiányzik valami ahhoz, hogy megfeleljen a Real Madrid igényeinek”-mondta a 37 éves német kedden a Sky-nak egy interjúban.

Mindazonáltal Metzelder meg van arról győződve, hogy a spanyol klub nyáron aktív lesz az átigazolási piacon. Vajon a habfehér alakulat új edzővel fogja ezt véghez vinni? Az egykori német válogatott úgy gondolja, Zinédine Zidane élvezi annyira a blancók bizalmát, hogy maradjon egy esetleges sikertelen szezon után is.

„Ő egy legenda a Real Madridnál. Nagyon jól ismeri a klubot, és proaktívan el is mondja, hogy tudja, hogy a kritika a munkájával jár. Azonban a Real Madrid nem igazán vásárolt az elmúlt két évben. Ez egy csapat, ami változás előtt áll, a játékosok életkora miatt is. Úgy gondolom, akkor is folytatni fogják vele a közös munkát, ha nem nyerik meg a Bajnokok Ligáját. Háromszor egymás után megnyerni, szerintem egyébként sem reális”-nyilatkozta.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
unneples-rm
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply