zidane

Zidane: „Lucas a csapat egyik legértékesebb tagja”

A Real Madrid francia szakvezetője a holnapi, Girona elleni bajnoki előtt állt a sajtó képviselőinek rendelkezésére

„A héten nem volt meccsünk, ez pedig lehetővé tette, hogy fejlesszük magunkat ott, ahol fejlődnünk kell. Nincsenek kiscsapatok, mindenki nagyon erős. A Girona nagyszerű szezont fut idén. Tanulmányoztuk őket, de az számít majd, hogy mit csinálunk, ha kimentünk a pályára. Jó hetünk volt, várjuk a Girona-t.”

„Minden játékos élvezi a mérkőzéseket. Ha ránézünk a tabella jelenlegi állására azt látjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, ha el akarunk érni még valamit. A szezon szempontjából minden meccsünk kulcsfontosságú. Holnap meg lesz az esélyünk, hogy javítsunk a teljesítményünkön.”

Válogatott szünet
„Ezzel nem tudunk mit kezdeni, minden játékosunk készen áll, 19-en csatlakoznak a nemzetük válogatottjához. Ez rengeteg játékos, de a válogatott szempontjából mindannyian nagy jelentőséggel bírnak. Ez benne van a játékosok naptárában, nem biztos, hogy jó dolog, de tiszteletben kell ezt tartanunk. Az egyetlen dolog amit akarok, az az, hogy mindenki egészséges legyen.”

Negyeddöntő a Juventus ellen
„Úgy látom, hogy épp olyan erősek, akárcsak a tavalyi szezonban. Kemény összecsapás lesz, 50-50%-t adok mindkét csapatnak. Először idegenben játszunk, meglátjuk, hogy mi történik majd Torinóban. Ez egy kétmeccses párharc, bármi megtörténhet. A sorozat ezen szakaszában mindenki nagy erőket képvisel.”

„Minden alkalommal, amikor a Juventus ellen játszunk, az a klub jut eszembe, ahol korábban öt évet töltöttem el. Érzelmi okokból szívesen elkerültem volna őket, de ezt hozta a sors. Egy részről megteszek majd minden tőlem telhetőt, hogy mi jöjjünk ki győztesen a végén, másrészről viszont mindig velem lesz ez a csapat.”

Bale
„Nem érzi rosszul magát. Velünk van, boldog, hogy itt lehet ebben a klubban. Kulcsfigurája enne a csapatnak.”

Lucas a válogatott-meghívója
„Nagy örömmel tölt el, hogy Lucas Vázquez-t behívták a válogatottba. Kétség kívül megérdemli. Minden alkalommal készen áll, egy igazi profi, akit bármi is csinál, legalább 150%-t próbál nyújtani. Mint az edzője, a csapat egyik legértékesebb tagjának tekintem őt.”

Varane
„Ha nincs problémája a térdével, akárcsak most, akkor nagyszerű teljesítményt nyújt. Szüksége van a játékra, amikor pazar formában van. Raphael egy fantasztikus játékos. Neki is szüksége van a pihenésre, akárcsak a többieknek. Ez segít abban, hogy elkerüljük a fitnesz-problémákat.”

Neymar
„A játékosaim és én is tisztában vagyok vele, hogy Neymar egy kivételesen tehetséges futballista, azonban nem az én csapatom tagja, edzőként pedig csak a saját játékosaimról beszélek. Ahogy mondtam, nem az én csapatom tagja, hanem a PSG kötelékében játszik. Nagyon jó játékosaink vannak.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
bl4
ÁLTALÁNOS
girona_keret

Leave a Reply