sergio_ramos_national

Válogatott meccsdömping

A Real Madrid 16 játékosa, név szerint: Sergio Ramos, Nacho, Isco, Asensio, Lucas Vázquez, Carvajal, Varane, Bale, Kroos, Casemiro, Marcelo, Modric, Kovacic, Keylor Navas, Cristiano Ronaldo és Achraf barátságos összecsapáson képviseli hazája válogatottját. Vallejo, Ceballos és Mayoral a 2019-es korosztályos EB szereplésért lép pályára, továbbá ott van Luca, aki a franciák U20-as csapatával játszik az USA ellen.

Válogatott menetrendek:

Németország – Spanyolország (március 23. péntek)
Spanyolország – Argentína (március 27. kedd)

Sergio Ramos, Lucas Vázquez, Nacho, Isco, Asensio és Carvajal képviseli a spanyol nemzeti csapatot a Real Madrid kötelékéből. Spanyolország előbb a világbajnok németekkel, majd a másik vb-döntős Argentína ellen mérkőzik meg. Előbb pénteken Düsseldorfban az Esprit Arénában, majd kedden Madridban, a Wanda Metropolitanoban lép pályára Lopetegui gárdája.

Kína – Wales (március 22. csütörtök)
Wales – Csehország vagy Uruguay (március 26. hétfő)

Gareth Bale ott van Ryan Giggs keretében, és utazik Kínába, ahol egy minitornán vesznek részt a csehekkel, Uruguay-jal és természetesen a házigazdával. Wales Kínával kezdi a tornát az elődöntőben, majd négy nappal később vagy a döntőben, vagy pedig a harmadik helyért szállnak harcba a Csehország vagy Uruguay ellen.

Oroszország – Brazília (március 23. péntek)
Németország – Brazília (március 27. kedd)

A Marcelot és Casemirot felvonultató brazilok, akárcsak a többiek, két barátságos meccset játszanak. Előbb Moszkvában a Luzhniki stadionban az oroszok, majd Németország ellen a berlini Olimpiai stadionban lépnek pályára.

Peru – Horvátország (március 23. péntek)
Mexikó – Horvátország (március 28. szerda)

Modriccsal és Kovaciccsal a fedélzeten a horvátok az Egyesült Államokba látogatnak. Egész pontosan először Miamit veszik célba, majd végül Dallas lesz a végállomás. Előbb Peru, majd Mexikó lesz Modricék az ellenfele.

Portugália – Egyiptom (március 23. péntek)
Portugália – Hollandia (március 26. hétfő)

Portugália kapitányaként két mérkőzésen vezeti hazája válogatottját, mindkettőnek Svájc ad otthont. Ronaldoék Egyiptommal és Hollandiával mérik össze tudásukat.

Franciaország – Kolumbia (március 23. péntek)
Oroszország – Franciaország (március 27. kedd)

Varanéval a fedélzeten egy meccs otthon, egy pedig idegenben a franciák menetrendje. Franciaországban a Saint Denis stadionban Kolumbiával, majd Oroszországban lépnek pályára.

Németország – Spanyolország (március 23. péntek)
Németország – Brazília (március 27. kedd)

A Real Madrid karmestere, Toni Kroos is két meccsen képviseli a vb-győztes válogatottat. Előbb Spanyolországgal néznek szembe Düsseldorfban, majd Brazília lesz az ellenfél Berlinben.

Skócia – Costa Rica (március 23. péntek)
Tunézia – Costa Rica (március 27. kedd)

Keylor Navasszal a kapuban lép pályára két meccsen a Costa Rica-i nemzeti tizenegy. A Real Madrid kapusa előbb Skóciával, majd Tunéziával néz farkasszemet.

Szerbia – Marokkó (március 23. péntek)
Marokkó – Üzbegisztán (március 27. kedd)

A Királyi Gárda Marokkóban is képviselteti magát, méghozzá Achraf Hakimi jóvoltából. A Real Madrid fiatal bekkje Szerbia és Üzbegisztán ellen bizonyíthat.

U21 Észak-Írország – U21 Spanyolország (március 22. csütörtök)
U21 Spanyolország – U21 Észtország (március 27. kedd)

Vallejo, Ceballos és Mayoral a jövő évi korosztályos EB-szereplést szeretné biztosítani, ezért előbb Belfastban, a Windsor Parkban Észak-Írországgal, majd öt nappal később Ponferradában fogadják az észteket.

U20 Franciaország – U20 Egyesült Államok (március 21. szerda)
U20 Franciaország – U20 Egyesült Államok (március 23. péntek)

A franciák korosztályos válogatottját Luca Zidane képviseli két mérkőzésen az USA ellen. Mindkét mérkőzést Murciában, a Pinatar Arénában rendezik meg.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
cr_golok_2018
ÁLTALÁNOS
raul_real_madrid_edzo

Leave a Reply