football-labda

Szezon előtti forma

Így lendülj formába a szezon előtt – ne feledd el a fehérjét sem! 

2014-ben a foci vb minden idők egyik legnagyobb nézettségének örvendett. Talán nem is kis túlzással kijelenthetjük, hogy még az olimpiák nézettségét is háttérbe szorította. Maga a foci nagyon népszerű a nézők körében, de a sportág maga is sokakat vonz. A foci egy kötetlen sport, amely bárhol játszható. Ha te ennél sokkal komolyabban akár egy csapatban űzöd ezt a sportot, akkor nagyon fontos, hogy a karácsonyi nassolások után – az év elején – újra formába hozd magad. A szezon előtti felkészülésben nagyon sokat segíthet a megfelelő mennyiségű fehérjebevitel. Talán kevesen tudják, de az alacsony fehérjebevitel igen negatív hatással lehet a futóteljesítményre, amelyre ugye a foci során igen nagy szükségünk van. A szervezet optimálisan futás közben a fehérjéből nyeri az energiát. A szénhidrátok és zsírraktárak felelnek az izmok munkájáért és szolgáltatják az energiát. Amennyiben megfelelő mennyiségű fehérjét fogyasztassz, úgy az segíteni fog abban, hogy az izmaid megmaradjanak és az edzés során keletkező esetleges sérülések gyorsan regenerálódjanak.

A BioTechUsa akció most éppen kapóra jöhet neked. A webáruház már több mint 20 éves tapasztalattal segíti azokat a vásárlókat, akik az egészségükért szeretnének többet tenni. A világon már 44 országban értékesítik termékeiket. A webáruházban különféle sporttáplálék kiegészítőket tudsz megvásárolni, emellett diétákat támogató formulák, különféle vitaminok és ízületvédők közül is válogathatsz. A Biotechnél gyakorta akciós áron kínálják a különféle fehérjéket, amelyek ilyenkor kedvezményes áron vásárolhatók meg. Az áruház emellett szakértők segítségével segít eligazodni a vásárlóknak a termékek útvesztőjében. Az Iso Whey Zero prémium fehérjét most ráadásul törzsvásárlói áron is meg lehet vásárolni. A Native Whey Isolate alapanyaggal készült kiegészítőnek kiemelkedő a fehérjetartalma, ezért az év elején még nagyon jól jöhet a felkészülési időszakban. A gyors és könnyű felszívódású fehérje laktóz, cukor és gluténmentes termék. Ezt a terméket közvetlenül a friss tejből állítják elő, amelyet egyedi eljárással készítenek el, így a fehérjestruktúra teljesebb formáját őrzi meg.

A kuponkódok segítségével most igazán méltányos áron vásárolhatsz sportoláshoz szükséges termékeket, így akár egy új foci cipőt is. A kuponokat kínáló oldalon nagyon sok áruházhoz találsz kuponokat, amelyek segítségével akár több tízezer forintot is megtakaríthatsz egy nagybevásárlás alkalmával. Érdemes hétről hétre áttekinteni, hogy hol mekkora kedvezményeket kínálnak, hiszen ez elengedhetetlen, hogy ár és érték arányában is tökéletes vásárlásokat bonyolíts le. A kedvezmények 5 és akár 70 százalék között is lehetnek, amely valljuk be nagyot lendíthet a pénztárcádon. Ezek a megtakarítások bizony pozitívan befolyásolhatják anyagi helyzetedet. A megtakarításoknak köszönhetően a legjobb fehérjéket tudod megvásárolni, hogy az idény kezdetére már a legjobb formádat hozd.

(X)

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
reinier_jesus_leigazolva
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply