Iker Casillas elárulta, hogy visszatér a Real Madridba

A Blancók legendája 2015-ben távozott a klubtól, de az elnök új munkakört ajánlott neki, amit a nemrég visszavonuló hálóőr örömmel elfogadott.


Iker Casillas, a Real Madrid és a spanyol válogatott legendája elárulta, hogy reménykedik abban, hogy visszatér a klubhoz, miután Florentino Pérez egy szép ajánlatot tett neki.

A spanyol legenda a múlt héten jelentette be visszavonulását a labdarúgástól, miután 2019. májusában szívrohamot kapott.

Casillas most sokkal jobb kapcsolatban áll Pérezzel, mint mikor távozott. A 39 esztendős kapus megerősítette, hogy tanácsadóként tér vissza a Santiago Bernabéuba.

„Még semmi sincs lezárva, de remélem, hogy a következő állomásom a Real Madrid lesz. A Real Madrid elhagyása traumás volt, de ez az otthonom. Elváltunk, mint egy férj és feleség. Voltak olyan dolgok amik megtévesztően derültek ki, de az idő mindent megváltoztat.”

„Két-három év elteltével nyugodtabb kapcsolatban állok Florentinóval, aki azt mondta nekem: Itt kell lenned!”

„Most augusztusban beszélgettünk, mert a Real Madrid az otthonom és az életem. Florentino nemrég hívott fel, hogy tegyen egy ajánlatot, és most, amikor visszatérek Madridba, beszélni fogunk róla.”


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOSÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply