Site icon Madridista.hu

A Bayern München bejelentkezett Militãóért

Mivel David Alaba távozik a német rekordbajnoktól, így a Bayernnek helyettest kell keresnie, és ezt állítólag Éder Militãóban látják.


A Goal információi szerint a Bayern München radarjára is felkerült a Real Madrid brazil védője, akit egyébként a Juventus, a Tottenham és a Borussia Dortmund is vinne. A bajorok egy új védőt keresnek, mivel tíz idényt követően megválnak osztrák játékosuktól, David Alabától.

Alaba – aki nyáron szabadon igazolható lesz – több klub érdeklődését is felkeltette, mégis a Real Madridhoz áll a legközelebb. Közel áll, ám a napokban megjelent sajóhírek szerint horrorisztikus fizetést szeretne kapni, ezért a Blancók már nem olyan biztosak a szerződtetésében.

Militão nyitott lenne a váltásra

Militão szívesen marad Madridban, de tudja, hogy rendszeres játékpercre van szüksége ahhoz, hogy például a válogatottban is számítsanak rá, majd pályára lépjen a Copa Américán. A brazil nemzeti csapat trénere, Tite a legutóbbi vb-selejtezőből is kihagyta, mivel rendkívül kevés játéklehetőséget kap Ramos, Varane és Nacho mellett.

Ennek értelmében Militão azon a véleményen van, hogy nyitott egy kölcsönre, ahol rendszeresen pályára léphet. A Bayern erre megfelelő opció lehet, hisz Alabát pótolniuk kell. Az üzletben komoly szerepet vállalhat az osztrák játékos, ha a Madridnak sikerül megállapodásra jutni vele.


forrás: AS

Exit mobile version