Site icon Madridista.hu

A Lille otthonában is győzelemre tör a címvédő

Lille - Real Madrid

Lille - Real Madrid

Lille – Real Madrid

Bajnokok Ligája 2. forduló, 2024.10.02. 21:00 TV: Sport1

Szerda este a Lille OSC és a Real Madrid csapatai mérkőznek meg egymással a Bajnokok Ligája csoportkörében. A mérkőzés helyszíne a híres Stade Pierre-Mauroy, ahol 21:00-kor kezdődik a találkozó.

Lille OSC helyzete: A Lille csapata az utóbbi időben vegyes eredményeket produkált a francia bajnokságban, de a Bajnokok Ligájában mindig képesek meglepetést okozni. A csapat kulcsjátékosai közé tartozik Jonathan David, aki a támadósorban nyújt kiemelkedő teljesítményt. A védelemben Tiago Djaló és José Fonte tapasztalata lehet a kulcs a Real Madrid elleni mérkőzésen.

Real Madrid helyzete: A Real Madrid, a spanyol La Liga egyik legdominánsabb csapata, erős kerettel érkezik a mérkőzésre. A csapat sztárjai, mint Vinícius Júnior és Jude Bellingham, készen állnak arra, hogy újabb győzelmet arassanak a Bajnokok Ligájában. A védelemben Éder Militão és David Alaba biztosítják a stabilitást, míg a középpályán Luka Modrić irányítja a játékot.

Lille – Real Madrid kezdőcsapatokVárakozások és esélyek: Egymás ellen még nem játszott tétmérkőzést a két csapat. A mérkőzés esélyese egyértelműen a Real Madrid, de a Lille hazai pályán mindig veszélyes ellenfél. A szakértők szerint a Real Madrid győzelme valószínű, de a Lille képes lehet meglepetést okozni, különösen, ha sikerül kihasználniuk a hazai pálya előnyét.

Lille (39.) – Real Madrid (2.)
Esélyek: 17% – 23% – 60% ; Oddsok: 5,75 Unibet / 4,35 Unibet / 1,65 GGbet

* Aktuális oddsok és bónuszok a fogadóirodák kínálatában: https://beacons.ai/sportingbet

Exit mobile version