Hivatalos közlemény: Diego Armando Maradona

A klub hivatalos közleményben búcsúzik a ma – 60 esztendős korában – elhunyt argentin legendától.

A Real Madrid, a klub elnöke és az Igazgatótanács tagjai mélyen megrendeltük, amikor értesültek a futball történelmének egyik legnagyobb legendájának Diego Armando Maradonának haláláról. A Real Madrid ezúton szeretne kifejezni mély együttérzését a család, barátok, korábbi klubjai és a futballszurkolók felé, különösen Argentínában.

Diego Armando Maradona, aki a futballvilág egyik legragyogóbb játékosa volt, 60 esztendős korában hunyt el.

A Boca Juniorsszal egy bajnokságot, a Barcával egy Király-kupát, egy Spanyol szuperkupát illetve egy bajnoki címet nyert. A Napoli csapatával egy UEFA-kupát, két bajnoki címet, egy Olasz kupát és egy Olasz szuperkupát ünnepelhetett.

Diego Armando Maradona egy nagykn figyelemre méltő örökséget hagy maga után- emellett örökre egy ikon és egy legenda marad a futballszurkolók szemében.

forrás: realmadrid.com

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

sadio_mane_megszerzese

A Real Madrid kinézte Manét magának

A hírek szerint a Real Madridnak a nyári átigazolási szezon egyik legfontosabb célpontja egy szenegáli játékos, Sadio Mané. A Liverpool támadója jó benyomást tett Zinédine Zidane-ra, ezért a Real Madrid kitűzte célul a megszerzését. A szenegáli játékos a Southamptontól érkezett