A lányok ma kezdik meg az előszezont

Menetelésbe kezd a Real Madrid női szakosztálya.


Mától megkezdi felkészülését a Real Madrid újonnan alakuló női szakosztálya, a CD Tacón – ami a következő idénytől természetesen Real Madrid néven indul. A szigorú egészségügyi óvintézkedések persze rájuk is ugyanúgy vonatkoznak, mint a srácokra.

A játékosoknak először teszteket kell elvégezniük, majd fotózásra kerül sor a habfehér dresszben. A lányok mezei is ugyanolyan lesz, mint Zidane fiaié, bár szó volt már arról is, hogy saját főszponzort kapnak ők is.

A csapat a 11. pályán kezdi meg a munkát, amelyet használtak is a 2019/20-as idényben, mindezt David Aznar vezetőedző irányításával.

A bajnokság indulása előtt még érkeznek új igazolásak, de Misa Rodriguez, Kenti Robles, Ivana Andres, Marta Corredera, Marta Cardona és Olga Carmona már aláírtak.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

zidane_megvedte_bale-t

Zidane megvédte Bale-t

Zinédine Zidane vezetőedző megvédte Gareth Bale-t. A walesi labdarúgó támadások kereszttűzébe került Spanyolországban, miután a magyarok elleni győztes Eb-selejtezőt walesi zászlóval ünnepelte, melyen a következő felirat volt olvasható:  “Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben”. “Nagy visszhangot váltott ki, amit

TOVÁBB »