A lányok ma kezdik meg az előszezont

Menetelésbe kezd a Real Madrid női szakosztálya.


Mától megkezdi felkészülését a Real Madrid újonnan alakuló női szakosztálya, a CD Tacón – ami a következő idénytől természetesen Real Madrid néven indul. A szigorú egészségügyi óvintézkedések persze rájuk is ugyanúgy vonatkoznak, mint a srácokra.

A játékosoknak először teszteket kell elvégezniük, majd fotózásra kerül sor a habfehér dresszben. A lányok mezei is ugyanolyan lesz, mint Zidane fiaié, bár szó volt már arról is, hogy saját főszponzort kapnak ők is.

A csapat a 11. pályán kezdi meg a munkát, amelyet használtak is a 2019/20-as idényben, mindezt David Aznar vezetőedző irányításával.

A bajnokság indulása előtt még érkeznek új igazolásak, de Misa Rodriguez, Kenti Robles, Ivana Andres, Marta Corredera, Marta Cardona és Olga Carmona már aláírtak.


forrás: MARCA

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Ők vinnék Iscót – a lista

Érdeklődőkből egész biztosan nincs hiány. Íme az a hat csapat, akik komoly figyelemmel kísérik Isco jövőjét. Isco Real Madridból távozása egyre közeledik, hisz még novemberben közölte a klubbal, hogy ő bizony el akarja hagyni Madridot. Bár a jelenlegi gazdasági

TOVÁBB »

Hazardnak ismét pozitív a koronavírustesztje

Belgium eddig reménykedett, hogy Eden Hazard talán pályára léphet a vasárnapi, Anglia elleni Nemzetek Ligája találkozón. Viszont a játékos ismét pozitív koronavírustesztet produkált. A hírt a belga válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Martinez erősítette meg a találkozó előtti sajtótájékoztatón. Elmondta, hogy Hazard emiatt

TOVÁBB »