4-0: Vereséggel indult a Femenino bajnoki rajtja

A Real Madrid női csapatának nem sikerült pontot szereznie a szezonnyitó mérkőzésen.


A Real Madrid Femenino vereséggel távozott a Ciudad Deportiva de Buñolból. A Levante Redondo révén már az ötödik percben betalált. Az ezt követő percekben David Aznar csapata uralni kezdte a mérkőzést, de az egyenlítő találat nem született meg. Tíz perccel az első félidő vége előtt Esther révén szépíthetett volna a Real Madrid, azonban a hazaiak kapusa könnyedén védte a lövést. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek, de több gól nem esett.

A második játékrészben a hazaiak elszántságának köszönhetően megszületett a második találat is Banos révén, aki irgalmatlan lövést zúdított Misa kapujába. Nehéz percek után Esthernek és Zornozának is akadtak lehetőségei, de a gól elmaradt. Annak ellenére, hogy sok helyzete volt a Real Madridnak, a szerencse nem melléjük állt. Az utolsó percekre elfogyott a csapat ereje, így Redondo és Tatiana találatának köszönhetően beállt a 4-0-s végeredmény.

A Real Madrid következő mérkőzése szerdán lesz, még hozzá a Bajnokok Ligájában – ahol egy 0-0-s döntetlen után visszavágót játszanak a Manchester City csapatával.

KEZDŐCSAPATOK:

  • Levante: María, N. Mendoza, M. Méndez, Toletti, S. Lloris (Cometti, 46’), Irene G., Redondo (Tatiana P., 84’), L. Baños, Carol (Crivelari, 64’), Alharilla, Paula T.
  • Real Madrid: Misa, Teresa (Peter, 75’), Ivana, Olga, Esther, Nahikari (Møller, 67’), M. Corredera, Lucía Rodríguez, Rocío, Zornoza, Athenea (Lorena, 75’).

GÓLOK:

  • 1-0 (4. perc): Redondo.
  • 2-0 (54. perc): L. Baños.
  • 3-0 (81. perc): Redondo.
  • 4-0 (89. perc): Tatiana.

forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJACastillaÉrdekességek

Leave a Reply