Site icon Madridista.hu

Beckham: „Bale megbirkózik a nyomással, ami a Real Madridnál nehezedik rá.”

bale_and_beckham

A korábbi angol válogatott kapitány, David Beckham fejezte ki bámulatát a walesi támadó Gareth Bale iránt, és úgy érzi nagy karriert fog befutni a Real Madridnál.

Gareth Bale 2013-ban csatlakozott a Real Madrid csapatához, és egyből igyekezte bizonyítani, hogy megéri azt a rengeteg pénzt, amennyit kiadott érte a Királyi Gárda. Remek pillanatai közé tartozik a Barcelona elleni Copa Del Rey mérkőzés, vagy a Bajnokok Ligája döntő az Atletico Madrid ellen.

Viszont az utóbbi időben rengeteg kritika érte a teljesítményét, azonban David Beckham egykori Real Madrid játékos bízik a walesi játékosban.Gareth Bale 2013-ban csatlakozott a Real Madrid csapatához, és egyből igyekezte bizonyítani, hogy megéri azt a rengeteg pénzt, amennyit kiadott érte a Királyi Gárda. Remek pillanatai közé tartozik a Barcelona elleni Copa Del Rey mérkőzés, vagy a Bajnokok Ligája döntő az Atletico Madrid ellen.

Viszont az utóbbi időben rengeteg kritika érte a teljesítményét, azonban David Beckham egykori Real Madrid játékos bízik a walesi játékosban.

„Volt szerencsém megismerni Garethet, amikor a Tottenham csapatánál edzettem, és egy fantasztikus srác, aki nagyon tehetséges.” – mondta Beckham a Daily Starnak.

„Nem voltam meglepődve, amikor a Real Madrid hatalmas összegért leigazolta. De, természetesen ez egy hatalmas nyomással jár.”

„Teljesen mindegy mennyi összegért írsz alá a Real Madridhoz, ott mindig nagy nyomás nehezedik a játékosra.”

„Viszont Gareth már az első szezonjában bizonyított nagyszerű teljesítményével és kupákhoz segítette csapatát.”

„Most jött el az az idő, amikor Bale bebizonyítja miért is olyan hatalmas játékos.”

Exit mobile version