Site icon Madridista.hu

Raúl: „Itt nem csak a három pont a tét.”

raul

Raúl a mai Atletico elleni derbi előtt megszólalt milyen érzés is egy rangadón pályára lépni, gólt szerezni.

Raúl a mai Atletico elleni derbi előtt megszólalt milyen érzés is egy rangadón pályára lépni, gólt szerezni.

„Akik egyszer vagy többször pályára léptek már egy madridi derbin, mint én azok sosem fogják elfelejteni ezeknek a mérkőzéseknek a hangulatát. Ez mindenki számára egy nagyon különleges mérkőzés több okból is. Mint például a városi rivalizálás, amit jelent a szurkolóknak ez a mérkőzés és az, hogy napokkal később is az utcán még erről beszélnek ennek a mérkőzésnek a történéséről, eredményéről. Itt láthatjuk a labdarúgás két oldalát, a gyönyörűt és a szörnyűt is egyben.”

„Amikor pályára lépsz, hogy bemelegíts, már tudod, hogy ez nem csak egy átlagos mérkőzés. Amikor körbe nézel a lelátókon és átjár a hangulat az izgalom. Fantasztikus mindig a hangulat. Két kiváló csapat csap össze mindig és hatalmas élmény, ha része lehet az ember. Természetesen főleg akkor a legjobb, ha az eredmény nekünk kedvez! „

„Nem lehet elfelejteni azt, amikor betalálsz egy ilyen mérkőzésen. Nagyon nagy szerencsésnek mondhatom magam, hogy első felnőtt játékosként szerzett gólomat pont az Atletico ellen lőhettem. Felejthetetlen pillanat. Mindig tudta minden egyes játékos, hogy itt nem csak a három pont a tét.”

Exit mobile version