Site icon Madridista.hu

Bénító sérülések: Benzema három hétig harcképtelen

2015-12-06-karim-benzema-660x385

A Real Madridnak három hétig nélkülöznie kell Karim Benzemát. A francia csatár jobb hátsó combizom sérülést szenvedett, ezért a következő öt tétmérkőzést kénytelen kihagyni.

Az izomsérülések egyszerűen nem akarnak megszűnni. Karim Benzema következő sztárja a Real Madridnak, akit a következő hetekben nélkülöznie kell a királyi gárdának. Miután a franciát az Atletico Madrid elleni mérkőzésen Zinedine Zidane  a félidőben lecserélte, hétfő délután a fővárosi Sanitas La Moraleja kórházban jobb hátsó combizom sérülést diagnosztizáltak. A MARCA és az AS szerint három hét kényszerszünet következik.

Várhatóan a soron következő öt tétmérkőzésen kell a blancóknak nélkülöznie a francia válogatott csatárt: A bajnokságban a Levante (szerda 21:00 óra), a Celta Vigo (március 5.), a Las Palmas (március 13.) és az FC Sevilla (március 20.) elleni, míg a Bajnokok Ligájában az AS Roma (március 8.) elleni mérkőzést kell kihagynia.

A 28 éves csatár sérülése nagy lehetőség lehet a fiatal Borja Mayoral számára. A 18 éves csatár, aki jelenleg a Real Madrid második csapatában, a Castillában játszik, szombaton, a városi derbin már kapott lehetőséget, és jó benyomást is keltett. Alternatíva lehet még az is, ha Cristiano Ronaldo játszik középen, és Lucas Vázquez, vagy Jesé Rodríguez szélen. 

Exit mobile version