Site icon Madridista.hu

„Szükségünk van egy kis lazításra.”

satellite

Zinedine Zidane szokásos mérkőzés utáni nyilatkozata.

Zinedine Zidane szokásos mérkőzés utáni nyilatkozata.

A játék értékelése a Bajnokok Ligája szempontjából:

”Se nem árt nekünk, se nem használ. Nekünk most annak kell örülnünk, hogy ott lehetünk a Bajnokok Ligája döntőjében. Össze kell most szednünk magunkat és arra a tizennégy napra kell gondolnunk, amink a felkészülésre van. Csalódottak vagyunk, de ilyen a futball. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, és ez a fontos. Most már a következő mérkőzésünkre kell koncentrálnunk.”

Csalódás kezelése:

”Kicsit ki kell pihennünk magunkat, szükségünk van egy kis lazításra, mivel most csalódottak vagyunk, de végül a Barcelona nyert, ezen nem tudunk változtatni. Megérdemelték, mi csak annyit tehetünk, hogy megemeljük a kalapunkat, ez minden.”

Cristiano Ronaldo lecserélése:

”Cristiano csupán egy erős rúgást kapott a lábára.”

Felkészülés a döntőre:

” Holnap pihenni fognak egy kicsit, szükségük van rá, és arra is, hogy egy kicsit kikapcsoljanak. Van időnk felkészülni a döntőre. Amikor megint edzeni fogunk keményen kell dolgoznunk, mivel a döntőre fel kell készülnünk.”

Gareth Bale posztja:

”Amikor elkezdtük Bale jobb szélen volt, de később muszáj volt változtatnunk. Tud játszani a baloldalon is, de az alap elképzelés szerint jobb szélen játszik, mivel ott jobban érzi magát.”

A következő napok:

”Most az a fontos, hogy összeszedjék magukat, egy kicsit a családjukkal legyenek, és egy-két napig ne gondoljanak a futballra. Ezután pedig belevetjük magunkat a döntőre való felkészülésbe.”

A csapat:

”Elégedett vagyok a játékosokkal, és a teljesítményünkkel. Voltak nehézségek, de mi sose tettük le a fegyvert, mindig küzdöttünk, és ez a lényeg. Mindenkire nagyon büszke vagyok.”

Exit mobile version