Site icon Madridista.hu

Ronaldo elhagyná Madridot (?)

ronaldobirosag3

A Real Madrid portugál szupersztárja lapértesülések szerint arra kérte a fővárosiak vezetőségét, hogy 2018 nyarán engedjék őt elmenni, azonban a klub továbbra is a 2021-ben lejáró szerződését tartja szem előtt. Az AS munkatársai összeszedtek néhány lehetőséget, hogy CR miért is hagyná el a spanyol fővárost.

Cristiano Ronaldo el akarja hagyni a Real Madridot a szezon végén, ezt pedig már tudatta is a klub vezetőségével. A portugál sztár június 30-án mondana búcsút a Bernabéunak, ezt pedig már Florentino Pérezzel is közölte – állítja az El Chiringuito. Azonban fővárosiak első embere kijelentette, hogy nyugodtak a helyzet miatt, és a szerződése lejártáig, azaz 2021-ig nem hajlandó megválni a szupersztártól, de ott van az 1 milliárd eurós kivásárlási ára is, ami megnehezítheti az érdeklődők dolgát.

Azonban, hogy Ronaldo miérti is szeretné elhagyni a Királyi Gárdát? Íme:

Mbappe leigazolásának lehetősége
Ki ne emlékezne az elmúlt szezon egyik nagy felfedezettjére, Kylian Mbappéra. A francia tini a Monaco csapatát erősítette a tavalyi idényben, azonban idén már a PSG játékosa. Nagy huzavona után Mbappé végül a párizsi klubhoz csatlakozott, azonban a Real Madrid is szerette volna a soraiban tudni a rendkívül tehetséges fiatal támadót, akiért 140 millió eurót sem sajnáltak volna. Cristiano Ronaldo úgy érzi, hogy ez a „tisztelet hiányát” jelenti. Mbappé azonban a PSG játékosa lett, Ronaldo pedig maradt Madridban.

A Neymar-pletykák
Az utóbbi időben nagyon sok helyen lehetett hallani és olvasni, hogy a Real Madrid legnagyobb tervei között szerepel Neymar Madridba csábítása. A brazilról azt pletykálják, hogy boldogtalan a PSG-nél, a nyáron pedig váltana. Azzal, hogy Pérez egy olyan nagy nevet igazolna csapatába, mint Neymar, Ronaldo számára azt jelentheti, hogy már nme őt tartják a világ legjobbjának.

Pénz, pénz, pénz
Cristianónak a klub már felajánlotta a fizetésemelést, ami a portugált nem tette boldoggá. Egy időben elmondta Péreznek, hogy a bérnövekedése összhangban van azzal, hogy mennyit is érnek a világ legjobb játékosai. Ugyanis míg Ronaldo éves szinten  21 milliót tesz zsebre, addig Neymar 35-öt, Messi pedig 40-et. A Tottenham elleni BL vereséget követően CR így nyilatkozott: „Nem akarom megújítani a szerződésem, boldog vagyok”.

Adóhatósági problémák
Spanyolországból elhagyásának ötlete nem most pattant ki Ronaldo fejéből, hanem akkor, amikor napvilágot láttak problémás adóügyei. Ha a dolgok rossz irányba fordulnak, a portugált börtönbüntetéssel is sújthatja a bíróság. A portugált az elismert szakértő, Manuel de Vincente-Tutor támogatja az ügyben.

Exit mobile version