Site icon Madridista.hu

Betis 3-5 Real Madrid. Mérkőzés utáni NYILATKOZATOK.

1469820114_067907_1469826891_noticia_normal

Interjúk egy őrült, 8 gólos meccs után.

Lucas Vázquez.

„Ez egy kicsit őrült meccs volt. Erősen kezdtünk, nagyon koncentráltunk, majd levettük a lábunkat a gázpedálról és a Betis ezt kihasználva, elkezdett játszani. A félidő után a csapat megmutatta igazi arcát, és növeltünk a sebességen. Minden, amit csinálunk. segíti növelni az önbizalmunkat. A legutóbbi pár meccsen sok gólt lőttünk,  és reméljük ez a forma minél tovább kitart.”

Mateo Kovacic.

” Ez 3 nagyon fontos pont. Nagyon jól kezdtünk, aztán a gól után talán túlzottan is megnyugodtunk. Ez egy kritikus győzelem volt, de továbbra is ezen az úton kell haladni. A félidőben átbeszéltük, hogy magasabb fokozatra kell kapcsolnunk, ugyani ha mi együtt futunk, nagyon erősek vagyunk. Fantasztikus keretünk van. A főnök ( Zidane) változtatott pár dolgon, és mi jól teljesítettünk. Biztos vagyok benne, hogy egyre jobbak leszünk.”

Zinedine Zidane.

” Ez egy végsőkig kiélezett meccs volt, néhol eszeveszett játékkal, de élveztem. Az eredmény mutatja, hogy egy remek formában lévő ellenfél ellen játszottunk, akik időnként dominálták a játékot. Nem a 3 bekapott gólra koncentrálok, hanem inkább arra, hogy 5-üt lőttünk. Elismerem Asensio remek teljesítményét, lőtt 2 gólt, és összességében is remekül játszott. Azonban mint mindig, ez a csapat érdeme. Nagyon jól kezdtünk, aztán nem tudom mi történt. Lejjebb kapcsoltunk a fokozaton, és a játék egész képe megváltozott. Aztán a szünet után, teljesen az ellentetje történt. Egy pompás második félidőt produkáltunk, és nagyon boldog vagyok, hogy mindenki milyen jól játszott. Asensio remek teljesítménye mellett, Lucas is kiválóan játszott.

Marcelo sérülése: 

” Remélem semmi komoly, de holnap tudjuk meg pontosan. Azt mondta, úgy érzi, hogy csak egy kis húzódás, de egyelőre várnunk kell, hogy pontosan megtudjuk. „

Ronaldo játékáról: 

” Úgy néz ki ismét remek formában van, és jó látni , hogy lövi a gólokat. A szezon végéig, minden meccs létfontosságú, és azt látni, hogy minden játékosom éles, fantasztikus és örömmel tölt el „

Exit mobile version