Site icon Madridista.hu

„A győzelem érdekében be kell mocskolnunk a kezünket.”

530314966

Zidane Getafe elleni mérkőzés utáni nyilatkozata.

Zidane Getafe elleni mérkőzés utáni nyilatkozata.

„A csapat jobb, mint négy nappal ezelőtt, és ez jó, egy ilyen győzelemmel könnyebben várjuk a keddet. Nagyon fontos volt, hogy ilyen játékot mutassunk. Komolyan léptünk fel, mindenki jól játszott. Minden játékos nagyon összpontosított, ez a legfontosabb dolog számomra.”

Marcelo készen áll e a PSG elleni mérkőzésre

„Ezt mindenki láthatta. Fontos, hogy Marcelo újra játszott, nagyon jó volt. Theóval is nagyon elégedett vagyok. Mindannyian készen állunk keddre.”

Kezdő a PSG ellen
 
„A fejemben már megvan a csapat. Meglátjuk, van még néhány nap.”
 
Luka és Kroos játszanak e a PSG ellen
 
„Nem tudom. Ők még nem edzettek velünk. Vasárnap meglátjuk, velünk edzenek e. Nem tudok ehhez mást hozzáfűzni. Soha nem panaszkodom. A vége mindig ugyanaz. Ha nem tudnak pályára lépni, akkor vannak más játékosaink is helyettük. Mindenki ismeri Luka Modric és Toni Kroos jelentőségét. De nem panaszkodhatok, majd meglátjuk, hogy kire számolhatunk kedden. De még két nap van, meglátjuk milyen formában lesz Luka és Toni keddre. Az egész csapat utazik. Remélem, hogy hétfőn mindenki edzeni fog és keddre tudni fogom a felállást is.”
 
Nehéz pillanatok ebben a szezonban
 
„Az embernek muszáj megőriznie a nyugalmát. Naponta tanulok, akár pozitív, akár negatív értelemben. Muszáj nyugodtnak maradnunk, amikor a dolgok rosszul mennek. És ha a dolgok jól mennek, akkor sem szabad eufóriába esni. Soha. Mindig meg kell őrizni az egyensúlyt.”
 
Cristiano Ronaldo duplája
 
„Ő most jó pillanatokon megy keresztül, amiket ki kell használni.”
 
A Párizsban lévő negatív légkör
 
„Hozzászoktunk már ehhez. Nekünk a saját játékunkra kell gondolni és koncentrálni. Hétfőn és kedden olyan emberek vesznek minket körbe, akik nyugodt légkört teremtenek a felkészüléshez.”
 
Visszatérés Franciaországba edzőként
 
„Ez lesz az első alkalom. Ettől eltekintve szokás szerint ugyanúgy készülünk a játékosaimmal. Koncentrálunk és csak a játékra gondolunk. Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz. A győzelem érdekében be kell mocskolnunk a kezünket.”
 
 
 
 
Exit mobile version