Site icon Madridista.hu

Köszönjük, Keylor!

Szomorú nap ez a mai minden Madridista számára. A történtek margójára, avagy köszönünk mindent, Keylor!


Ma bekövetkezett az ami minden madridista rémálma volt: Keylor Navas öt esztendő után távozott a Real Madridból! A klub nem véletlen köszönt el másféle stílusban a Costa-Rica-i hálóőrtől, hisz madridi pályafutása alatt rengeteg trófeához segítette a csapatot, az alázatos munkájáról nem beszélve. Madridista Ő is!

Keylor Antonio Navas Gamboa nem véletlen került a Real Madridba. Hatalmas tehetségével már hazájában felhívta magára a figyelmet, tehát a Deportivo Saprissa csapatában kivédte az ellenfelek szemét is. Öt évet töltött el a San Joséi klubban – ezután kezdődött a spanyol-kaland. 2010-ben az Albacete szerződtette, de egy év után rögtön kölcsönbe is került a Levantéhez. Itt szerzett magának igazi hírnevet, a másik spanyol gárda rögtön meg is vásárolta Navast mindössze 150 ezer euróért.

Az akkor feltörekvő klubban kezdőkapus lett, hazája válogatottját pedig kijuttatta a VB-re ahol az egyik legjobb kapusnak választották. 70 mérkőzésen kapott lehetőséget, a Real Madrid pedig nem filózott sokat a szerződtetésén: bombaigazolásként érkezett mindössze 700 ezer euróért.

Sok szerephez eleinte természetesen nem jutott Iker Casillas mellett, de a spanyol portás eligazolása után a Bernabéuban is kezdőkapussá vált és hatalmas sikerekhez juttatta a Real Madridot. 162 mérkőzés, 14.700 játszott perc.

Ecsetelni talán nem kell a továbbiakat, nézzük meg a következő videót:


SIKEREI A REAL MADRIDBAN:

Öt szezon után most véget ért az utazása, az itt eltöltött ideje miatt pedig minden madridista csak hálás lehet! Éppen ezért köszönünk mindent, Keylor! Az összes madridista nevében!

Hala Madrid!

Exit mobile version