Site icon Madridista.hu

A Real Madrid 19 gólt hiányol Hazardtól és Jovictól

Tavaly ilyenkor már 20 gólnál jártak ketten, most ez a szám: 1.


A nyár folyamán muszáj volt frissíteni a keretet, hisz a csapatnak szüksége volt potenciális góllövőkre. Erre a posztra Eden Hazardot és Luka Jovicot nézte ki a vezetőség. Cristiano Ronaldo távozása nagy lyukat hagyott a csapatban, hisz Benzemán kívül senki más nem szerzett nagy mennyiségű találatot. A francia támadó az elmúlt idényt 30 góllal zárta, tőle csak Messi (51), Lewandowski (40) és Kylian Mbappé (39) szerzett többet.

Érkezükésnél mindenki tisztában volt vele, hogy mindketten nagy segítségek lesznek a góltermelésekben. Míg Hazard 18 (Chelsea), addig a szerb támadó 27 (Eintracht Frankfurt) gólt szerzett.


Jovic, 900 góltalan perc

Természetesen a sérülések és a rossz forma nagyban befolyásolja a szerb támadó teljesítményét. Gólt az Arsenal ellen szerzett még az előszezon során, azóta – 900 perc elteltével – egyszer sem zörgette meg az ellenfelek hálóját.


Nincs mit mutatni

Tavaly ilyenkor fejenként 10 gólnál jártak. Jovic a Frankfurt kulcsszereplője volt, az Európai-foci pedig térden csúszva jelentkezett érte. Hazard esetében ugyanez a helyzet, 10 gólt jegyzett az első 12 találkozón.


Hat gól másoktól

A Real Madrid azért szerette volna Pogbát, hogy segítse a támadásokat. A francia középpályás tavaly 16 gólt, és 11 gólpasszt jegyzett.

Kroos és Casemiro kétszer, míg Modric és James egyszer vetette be az ellenfelek kapuját.


forrás: MARCA

Exit mobile version