Site icon Madridista.hu

James láthatatlan Zidane számára

A MARCA egyik újságírójának, Carlos Gonzaleznek a véleménye James Rodríguez helyzetéről.


James Rodríguez láthatatlanná vált a Real Madridban.

Amióta Zidane lecserélte őt a Sociedad elleni kupameccs félidejében, senki nem tud rólat semmit, hogy pontosan mi is történt vele.

Amikor a francia tréner Kroost és Iscót is lecserélte a madridi derbin, részletes magyarázatot adott a két cserére. Zidane még sajnálkozott is, hogy le kellett cserélni őket.

A Sociedad elleni meccsen azonban nem volt ilyen magyarázat, amikor Luka Modric érkezett James helyére. Feltételezhető, hogy taktikai okból történt, de vannak olyanok is, akik szerint a kolumbiai középpályás csípősérülést szenvedett.

Való igaz, hogy James arcán látszódott valami fájdalom a mérkőzés első perceiben, azonban semmiféle jelentés nem érkezett az esetleges sérüléséről.

James nem vett részt azon mérkőzés után két edzésen, de a klub nem közölt orvosi jelentést vele kapcsolatban, annak ellenére, hogy a többi sérült játékos említésre került.

Sőt, a klub csak Mariano Díazra és Marco Asensióra utalt a közleményben – akik az edzőteremben dolgoztak -, de Jamesről semmit.

Még rosszabb következett szombaton, amikor Zidane megtartotta sajtótájékoztatóját: az újságírók Bale-ről, Viníciusról, Marcelóról és Casemiróról kérdezték a mestert, de James felől senki nem érdeklődött.

Olyan, mintha láthatatlanná vált volna a Real Madridban, ami nagyon rossz jel.

Fair lenne, ha legalább valamilyen információt közölnének James helyzetéről.

Ez a helyzet azonban tükrözi James szezonját a Real Madridban. Egy szörnyű idényt, ami miatt még közelebb áll a távozáshoz. Innen már nincs kiút.


forrás: realmadrid.com

Exit mobile version