Site icon Madridista.hu

A Real Madrid Valverdében kapta meg saját Pogbáját

Az uruguayi játékos tökéletes Zidane számára a középpályán.


A Real Madrid tavaly nyáron megpróbálta megvalósítani Zinédine Zidane kívánságát, azaz Paul Pogba leigazolását, mivel a francia tréner alapvető fontosságúnak érezte honfitársát a középpályán.

Zidane abban bízott, hogy hatalma és jó hírneve miatt bárkit megtud szerezni, de ez az üzlet lehetlen volt, a francia pedig nem akart B-tervet.

A dolgok nem kezdődtek jól a szezon kezdetén, így Zizou végül lehetőséget adott Federico Valverdének, aki rendre lenyűgöző teljesítményt nyújtott az edzéseken, de ezt sosem tudta nyújtani a mérkőzések során.

Zidane bízott benne, és Fede bizonyította, hogy mire képes, ezzel pedig sikerült is meggyőzni edzőjét. Ő volt a csapat hiányzó puzzle-darabja, ami hiányzott. Energiát és hatalmat az asztalra téve, amit Zidane látott Pogbában.

Az idény felfüggesztése előtt kulcsfontosságú szereplővé vált, és rendszeresen a kezdőcsapat tagja volt, valamint rotált a Modric-Kroos-Casemiro hármas mellett.

Mindkét klasszikuson, mindkét madridi derbin és a Manchester City elleni BL-mérkőzésen is kezdőként lépett pályára.

Valverde rendkívül népszerű mind a csapat, mind a szurkolók körében, a Real Madrid pedig kapott egy „ingyen Pogbát” a személyében.


forrás: marca.com

Exit mobile version