Site icon Madridista.hu

Komoly hónap vár a Real Madridra

LaLiga, Spanyol-szuperkupa és Copa del Rey-mérkőzés is vár Zidane fiaira ebben a hónapban.


Miután győzelemmel nyitották a 2021-es esztendőt a srácok, úgy most talán az egyik legfontosabb hónap következik számukra. Zidane csapata három különböző sorozatban is pályára lép ebben a hónapban: három bajnoki, Szuperkupa és a Copa del Reyben is pályára kell lépniük.

A Blancók következő mérkőzése szombaton lesz, ahol az Osasuna otthonába, az El Sadarba látogatnak a spanyol bajnokság 18. fordulójában. Ezután következik a Szuperkupa-elődöntő, ahol az Athletic Club lesz az ellenfél. Három nappal később újra ebben a sorozatban bizonyíthatnak, amennyiben túl jutnak a piros-fehéreken. A döntőben vagy a Barcelona vagy a Real Sociedad várja majd őket.

Visszatérés a kupába

Az ezt követő héten jön a Copa del Rey-mérkőzés, ahol a legjobb tizenhat között lépnek pályára a srácok. Az ellenfél és az időpont még nem ismert. Január 23-án vagy 24-én újra visszatérnek a bajnokságba, amikor az Alavés otthonába látogatnak. Amennyiben sikerül a kupában való továbbjutás, akkor a hónap utolsó hetében jön a negyeddöntő, ami csak egy mérkőzésen dől el.

A januári hónap zárásaként (30. vagy 31.) Zidane fiai a Levantét fogadják a spanyol bajnokság 21. fordulójában.

A REAL MADRID MÉRKŐZÉSEI JANUÁRBAN:


forrás: realmadrid.com

Exit mobile version