Site icon Madridista.hu

Mbappé az Espanyol ellen is gólt szeretne szerezni

Real Madrid - Espanyol

Real Madrid - Espanyol

Real Madrid – Espanyol

LaLiga 6. forduló 2024.09.21. TV: Spíler2

Bevezetés: A LaLiga 2024/2025-ös szezonjának hatodik fordulójában a Real Madrid hazai pályán fogadja az Espanyolt. A mérkőzés szeptember 21-én, szombaton kerül megrendezésre a Santiago Bernabéu stadionban. Mindkét csapat számára kulcsfontosságú ez az összecsapás, hiszen a szezon elején szerzett pontok meghatározóak lehetnek a végső helyezések szempontjából.

Csapatok formája: A Real Madrid jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán, öt mérkőzésből három győzelemmel és két döntetlennel. A csapat eddig kilenc gólt szerzett és mindössze kettőt kapott, ami a legjobb védekezést jelenti a ligában. Kylian Mbappé három góllal vezeti a házi góllövőlistát, míg Vinícius Jr. két találattal és egy gólpasszal járult hozzá a sikerekhez.

Az Espanyol a tizedik helyen áll, két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel. A csapat öt gólt szerzett és ugyanennyit kapott, ami kiegyensúlyozott teljesítményt mutat. Javi Puado három góllal a csapat legjobb góllövője, míg Alvaro Tejero két gólpasszal segítette társait.

Kulcsjátékosok:

Taktikai elemzés: A Real Madrid támadó játéka rendkívül hatékony, különösen hazai pályán. A csapat sokat birtokolja a labdát és rengeteg helyzetet alakít ki. Az Espanyolnak szoros védekezést kell alkalmaznia, hogy megakadályozza a madridiak gyors támadásait. A középpályán Valverde és Tchouaméni kulcsszerepet játszhatnak a labdaszerzésekben és a támadások indításában.

Várható eredmény: Az előző szezonban a Real Madrid mindkét egymás elleni találkozójukat 3:1-re nyerte meg. A Real Madrid ma is esélyesebbnek tűnik a mérkőzés megnyerésére, különösen hazai pályán. Az Espanyolnak azonban minden esélye megvan arra, hogy meglepetést okozzon, ha sikerül kihasználniuk a madridi védelem esetleges hibáit.

Összegzés: Izgalmas mérkőzésre számíthatunk, ahol mindkét csapat a győzelemért lép pályára. A Real Madrid célja, hogy a tabella élmezőnyében maradjon, míg az Espanyol szeretné javítani helyezését és pontokat szerezni egy erős ellenfél ellen.

Real Madrid (2.-3.) – Espanyol (10.)
Esélyek: 84% – 11% – 5% ; Oddsok: 1,17 / 8,50 / 18,00

* Aktuális oddsok és bónuszok a fogadóirodák kínálatában: https://beacons.ai/sportingbet

 

Exit mobile version