Site icon Madridista.hu

Üldöző az üldözött otthonában. Real Madrid – Villarreal előzetes

Real Madrid - Villareal

Real Madrid - Villareal

Real Madrid (2.)- Villarreal (3.) előzetes

LaLiga 9. forduló, 2024.10.05. 21:00 TV: Spíler2 TV

Csapatok formája és helyezése

Real Madrid jelenleg a második helyen áll a tabellán, 8 mérkőzésből 5 győzelemmel és 3 döntetlennel. A csapat eddig 17 gólt szerzett és mindössze 6-ot kapott, ami erős védekezésre utal. A legutóbbi mérkőzésükön 1-0-s vereséget szenvedtek a Lille ellen a Bajnokok Ligájában, így most mindenképpen javítani szeretnének.

Villarreal a harmadik, helyen áll, közvetlenül a Real Madrid mögött, 5 győzelemmel, 2 döntetlennel és 1 vereséggel. A csapat 17 gólt szerzett és 15-öt kapott, ami kiegyensúlyozott támadó és védekező játékot mutat. Az előző mérkőzésükön 2-1-re győztek a Sevilla ellen, így jó formában érkeznek a Bernabéuba.

Kulcsjátékosok

Real Madrid részéről érdemes figyelni Vinícius Júniorra és Kylian Mbappéra, akik eddig is meghatározó szerepet játszottak a támadásokban. A középpályán Jude Bellingham és Aurélien Tchouaméni biztosítják a stabilitást és a kreativitást.

Villarreal csapatában Dani Parejo és Yeremy Pino lehetnek a kulcsfigurák. Parejo irányítja a középpályát, míg Pino gyorsaságával és technikai tudásával veszélyeztetheti a Real Madrid védelmét.

Taktikai elemzés

Real Madrid várhatóan a megszokott 4-2-1-3-as felállásban lép pályára, amelyben a szélsők és a támadó középpályás szerepe kiemelkedő lesz. A csapat gyors kontratámadásokra és a széleken való áttörésekre épít.

Villarreal valószínűleg a 4-3-3-as formációt választja, amelyben a középpálya és a támadósor közötti összhang kulcsfontosságú. A csapat igyekszik majd labdabirtoklásra építeni és a Real Madrid védelmének réseit kihasználni.

Előrejelzés

A mérkőzés kimenetele nehezen megjósolható, de a Real Madrid hazai pályán mindenképpen esélyesebb. Ugyanakkor a Villarreal jó formája és támadó potenciálja miatt szoros és izgalmas összecsapásra számíthatunk.

TippmixPro 1 / X / 2 Esélyek: 77% – 14% – 9% ; Oddsok: 1,34 / 6,25 / 9,75

* Aktuális oddsok és bónuszok a fogadóirodák kínálatában: https://beacons.ai/sportingbet

 

 

Exit mobile version