Site icon Madridista.hu

Nagy árat fizetett a Real Madrid a Villarreal elleni 2:0-ás győzelemért (videó)

Real Madrid - Villarreal 2:0

Real Madrid - Villarreal 2:0

Real Madrid – Villarreal LaLiga mérkőzés összefoglalója 

A Santiago Bernabéu stadionban október 5-én megrendezett mérkőzésen a Real Madrid 2-0-s győzelmet aratott a Villarreal felett. A mérkőzés izgalmas pillanatokkal és látványos játékkal örvendeztette meg a szurkolókat.

Mérkőzés összefoglaló

Első félidő: A mérkőzés első gólját Federico Valverde szerezte a 13. percben, amikor egy remek támadás végén talált be a Villarreal kapujába. A Real Madrid dominálta a játékot, és több helyzetet is kialakított, de a Villarreal védelme jól állta a sarat.

Második félidő: A második félidőben a Real Madrid továbbra is nyomás alatt tartotta ellenfelét. A 72. percben Vinícius Júnior növelte a hazaiak előnyét egy szép egyéni akció után. A Villarreal próbálkozott a szépítés érdekében, de a Real Madrid védelme és Thibaut Courtois kapus remekül helytálltak.

Statisztikák

Kulcsjátékosok

Összegzés

A Real Madrid ezzel a győzelemmel tovább erősítette pozícióját a LaLiga tabellájának élmezőnyében. A csapat magabiztosan játszott, és megérdemelten szerezte meg a három pontot. A Villarreal számára ez a vereség azt jelenti, hogy tovább kell dolgozniuk a védekezésükön és a támadójátékuk hatékonyságán, ha versenyben akarnak maradni a bajnokságban a dobogós helyekért.

Exit mobile version