Site icon Madridista.hu

Bale: „Profi vagyok, azért kapok fizetést, hogy focizzak”

A walesi támadó hosszú idő után állt rendelkezésre az újságírók számára, sok dolgot elmondott.


„Ami a nyáron történt, nem igazán hat rám. Kipihentem magam. Leszegett fejjel is keményen dolgoztam. Sok mindent mondtak rólam, de én csak tovább folytattam a munkát. A megtörtént dolgok továbbra is privát jellegűek, ha válaszokat akartok akkor kérdezzétek meg a klubot.”

„Nyilván nem ez volt a legjobb nyaram, viszont a legrosszabb sem. Emlékszem rá, mikor Harry Redknapp kezei alatt egy teljes idényt a padon ültem. Nem volt megfelelő, de megtörtént és most már tudom ezt kezelni. Nem kell mást tenned, mint leszegett fejjel keményen dolgozni. A felkészülést és az idényt is jól kezdtem.”

„A szenvedélyem természetesen a futball. Profi vagyok, azért kapok fizetést, hogy focizzak. Vannak és voltak hullámhegyek és völgyek, de az edzéseken való kemény munka megoldja ezeket a problémákat. Mikor a dolgok nem mennek jól: keményen kell dolgoznod, és a dolgok megváltoznak. Jutalma lesz. Sosem figyeltem a kritikákra, nem olvastam egy újságot sem, nem tudják mit beszélnek.

„Golfozó vagyok, nem láttátok a képeket?” – mondta nevetve Bale, amikor az első becenévről kérdezték.

„Beszéltem Courtoissal erről és azt mondta, hogy természetesen poén volt. Az emberek kiragadják a kontextusból, de őszintén szólva én nagyon örülök a becenévnek. Nyilvánvalóan a futball a legnagyobb szenvedélyem, a golf pedig csak egy hobbi mint minden más embernek van egy hobbija. Nincs ezzel semmi baj, hogy az emberek ekkora ügyet csinálnak belőle.”

„Tökéletes formában vagyok. Egész héten edzettünk (a válogatottal) és nagyon várom a holnapi játékot. Nyernünk kell, hogy visszatérjünk a jó útra. Ezt próbáljuk megcsinálni.”


forrás: AS

Exit mobile version