Site icon Madridista.hu

Daniela Ospina: „Szeretném látni Jamest a Barcelonában”

Daniela Ospina, a kolumbiai középpályás ex-barátnője és David Ospina (kapus, Napoli) testvére nyilatkozott James Rodríguez helyzetéről.


Daniela James mellé állt, hisz korábban a kolumbiai válogatott egyik csapatorvosa, Héctor Fabio Cruz kemény szavakkal illette a kolumbiait:

„Ez a fiú teljesen hanyag, a nyári felkészüléskor a haját és a szemöldökét csináltatta meg edzés idő alatt. Az olyan csapatok, mint a Real Madrid úgy gondolják, hogy a játékosaik profi módon viselkednek, de Jamesnek fejben gondjai vannak. (teljes cikk itt)

A hölgy másképp látja a helyzetet:

„Ahogy én ismerem Jamest, a legnagyobb erőssége a felkészülések során a fegyelmezettsége és a viselkedése. Nem kell megvédenem őt, de ez az igazság.”

„James olyan személy aki a maximumot követeli meg saját magától. Tehát ha valamiben bűnős, az az, hogy túl keményen dolgozik. A kritika a James iránti tisztelethiányt mutatja. A kritikusok nem tisztelik őt. James a fegyelmezettségben kiemelkedő. Ezt csak azok látják akik közel állnak hozzá. Ő pedig mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten játsszon.”

James sok klubbal szóbahozták a nyáron, mégis a Real Madridnál maradt. A hölgy elárulta, hogy hogyan töltötte a Copa América utáni időszakot a játékos:

„James feláldozta a nyaralását, hogy fitt legyen. Egy külön csoporttal készült – a klubtól függetlenül -, hogy készen álljon. Az élet adott neki egy második lehetőséget, remélem, hogy kihasználja. Nem gondoltam volna, hogy így alakul a helyzete de az élet komoly fordulatokra képes.”

Annak ellenére, hogy James már magára öltötte a habfehér mezt és jól is teljesített, Daniele jobban látná őt egy másik csapatban Spanyolországban:

„Szeretném látni Jamest a Barcelonában. A lába tapad a labdához, ez pedi a Barcelona stílusa.”


forrás: MARCA

Exit mobile version