Site icon Madridista.hu

Zidane: „Hazard tudja, hogy többet várunk tőle”

Holnap újra beköszönt a Bajnokok Ligája, a Real Madrid pedig a Club Brugge ellen lép pályára. Zinedine Zidane megtartotta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.


„A holnapi meccs lesz a legfontosabb. Mindent bele kell adnunk, hogy legyőzzük a Brugge-t. A cél, hogy nyerjünk mert negyedikek vagyunk a csoportban. Erre a meccsre összpontosítottam, itt lehetőségünk van pontokat szerezni.”

„A rajongóink mindig nagyon fontosak. Tudjuk, hogy mit kell tennünk, ha a csoportra nézünk láthatjuk, hogy nem kezdjük jól a Bajnokok Ligáját. A holnapi meccs lehetőséget ad arra, hogy megadjuk a szurkolóknak azt amit megérdemelnek, és számunkra is fontos mert pontokat gyűjthetünk.”

A párizsi meccs

„A vereség nehéz volt, de ez a valóság. Azóta jobban játszunk a védelemben. Mindig fejlődhetünk, jól dolgozunk. Minden meccs más, mindegyiknek megvan a saját története. Háromnaponta van meccsünk, amikor nincs nálunk a labda, és mikor nálunk van a labda, helyzeteket kell csinálnunk. Elégedettek vagyunk azzal amit csinálunk. A holnapi meccs nagyon fontos lesz számunkra.”

Védelem és a támadás

„Manapság arról szól a foci, hogy ha nincs nálad a labda akkor védekezned kell, ha pedig nálad van akkor támadásokkal kell nehézségeket okozni az ellenfelednek. Az egyik nem akadályozza meg a másikat. Először erősen kell védekeznünk, ahogy eddig tettük. Meg kell mutatnunk, hogy jók vagyunk.”

Ramos

„Nem azért játszatom, mert nincs cseréje, de Sergio az Sergio. Ő a vezetőnk és a kapitányunk. Nem tudom elképzelni, hogy ne játsszon. Igaz, hogy néha pihennie kell, de nem most.”

Hazard

„Nem fogok tanácsokat adni neki, hogyan kell játszania. Tudjuk, hogy milyen fontos számunkra. Tudja, hogy többet várunk tőle, de nyugodtnak kell lennünk. Egyáltalán nem aggódok. Sikeres és nagyon jó lesz itt. Türelmesnek kell lennünk a frissen érkezett játékosokkal. Hamarosan többet fogunk látni tőle. Ugyanez történt velem, mikor Olaszországba igazoltam. Nyugodt maradtam, tudtam, hogy idővel változni fog. Akkor három hónapba telt, Madridban kicsit kevesebb volt. Hazard ugyanez, tudom, hogy sikeres lesz itt. Ennek semmi köze az erőnléti dolgokhoz. Ez inkább gólok és gólhelyzetek kérdése, nem aggódok.”

Benzema

„A Bajnokok Ligája különleges számára és a többi játékos számára is. Amikor a trófeateremben vagyunk, tudjuk, hogy nekünk van a legtöbb európai címünk. Tudjuk milyen játékos Karim. Felelősségteljes és érett játékos.”

Brahim

„Minden héten edz, és szeretne a csapattal lenni. Fel kell készülnie, mint mindenki másnak. Sérülései voltak, de már jól van. 25 játékosom van, és az zavar, hogy ki kell hagynom mindig valakiket. Meg kell mondaom Brahimnak és a többieknek, hogy folytassák az edzést, mert nekik is lesz esélyük. A szezon hosszú és mindenkit használni fogok.”

Cristiano távolléte, avagy nélküle

„Nem fogok erről beszélni most. Tudjuk, hogy milyen fontos játékos volt és alkalmazkodnunk kell, hogy már nincs. Folytatni akarjuk a megkezdett munkát. Nem nyerhetünk mindig, de fontos, hogy minden meccsen beleadj mindent. Ezt fogjuk csinálni ebben a szezonban.”

Casemiro házát kirabolták

„Nagyon szomorú, nem csak az én játékosaimra nézve. Most Casemiróval esett meg, de szerencsére semmi probléma nem történt, csak anyagi kár. Remélem, hogy nem történik ez meg senkivel. Annyit tudok mondani, hogy a játékos és a családja is rendben van.”


forrás: realmadrid.com

Exit mobile version