Site icon Madridista.hu

Courtois: „Tiszteletet akarok a médiától”

A belga hálóőr megtörte a csendet, és cáfolta azokat az állításokat, miszerint szorongással küzd – illetve megkérte a médiát, hogy ne hordjanak össze hazugságokat.


„Tudom mit jelent elit játékosnak lenni. Nagyon boldog vagyok, és nincsenek szorongási problémáim. A média felelőssége, hogy ne tegyenek közzé hazugságokat és ostobaságokat, mint azt tették az elmúlt időben. Azért, mert vannak olyan emberek akik valóban küzdenek ezzel a problémával.”

„Úgy gondolom, hogy ez tiszteletlenség a játékosokkal, és azokkal szemben akik ebben szenvednek. Boldog vagyok és keményen dolgozok, hogy örömet szerezzek a Real Madrid szurkolóknak.”

„A Santiago Bernabéu közönsége mindig kritikus, ezzel mindenki tisztában van a klubnál. Mindent megteszünk azért, hogy a meccs végén tapssal ünnepeljenek.”

„Most már jól érzem magam, egy erős influenzával küzdöttem, ami nagyon nem volt kellemes. Most már felépültem, és hétfőtől edzettem a csapattal. Ráadásul szerdán teljes értékű munkát végeztem. Újra erősnek érzem magam, sőt még leadtam néhány kilót is.”


forrás: MARCA

Exit mobile version