Site icon Madridista.hu

Botrány Madridban: ez lenne Pérez igazi arca?

A klub hivatalos közleményt is adott ki a történtekkel kapcsolatban.


A minap jelent meg az El Confidencial jóvoltából egy cikk, melyből olyan hangfelvételek kerültek ki a nyilvánosság elé Florenino Pérezzel kapcsolatban, amely információk szerint az elnök úr igazi arcát mutatják meg. Magánbeszélgetések és hangfelvételek. Az első hangfelvétel egy 2006-os beszélgetés, ahol az elnökr úr Iker Casillasról és Raúlról beszél: Pérez (aki még akkor nem volt elnök) a két legendás játékost a klub két legnagyobb átverésének nevezi, Casillasról az a véleménye, hogy nincs azon a szinten, hogy Madridba védjen.

Casillasról:

Raúlról:

Raúlról olyan kijelentéseket tett, hogy kizárólag csak saját magára gondol, a klubot a játszóterének tekinti, illetve ő miatt (is) mond le az elnöki posztról.

A teljes beszélgetés ide kattintva olvasható el – szó esett a teljes Galaktikus-éráról, Zidane-ról, Beckham-ről.

A klub hivatalos közleménye a következőket írja:

„Az EL Confidenciálban megjelent hírek kapcsán a következőket szeretném tisztázni: a megjelent kifejezések eg José Antonio Abella által titokban rögzített beszélgetésből származnak, aki évek óta – sikertelenül – próbálja értékesíteni azokat. Most, meglepő módon az eltelt idő ellenére erről számol be az El Confidencial. A kifejezéseket kivették azon beszélgetések tágabb kontextusából, amelyekben elhangzottak. A nyilvánosságra hozatal – ennyi évvel a beszélgetés megtörténte után – úgy gondolom, hogy összefüggésben áll a Szuperliga egyik támogatójaként betöltött szerepemmel. Az ügyet az ügyvédeim kezébe adtam, ők megteszik a szükséges lépéseket.”


forrás: AS, realmadrid.com

Exit mobile version