Botrány Madridban: ez lenne Pérez igazi arca?

A klub hivatalos közleményt is adott ki a történtekkel kapcsolatban.


A minap jelent meg az El Confidencial jóvoltából egy cikk, melyből olyan hangfelvételek kerültek ki a nyilvánosság elé Florenino Pérezzel kapcsolatban, amely információk szerint az elnök úr igazi arcát mutatják meg. Magánbeszélgetések és hangfelvételek. Az első hangfelvétel egy 2006-os beszélgetés, ahol az elnökr úr Iker Casillasról és Raúlról beszél: Pérez (aki még akkor nem volt elnök) a két legendás játékost a klub két legnagyobb átverésének nevezi, Casillasról az a véleménye, hogy nincs azon a szinten, hogy Madridba védjen.

Casillasról:

  • „Ő nem Real Madrid szintű kapus. Mit mondjak? Soha nem is volt. Ő volt a legnagyobb hibánk. A probléma az, hogy mindenki szereti. Nem tudom, sok ember van az oldalán. De ő az egyik legnagyobb átverés. A második Raúl. A két nagy átverés Madridban Casillas és Raúl.”

Raúlról:

  • „Raúl szörnyű. Azt hiszi, hogy a Real Madrid hozzá tartozik, és a Madridot használja a saját javára. Ő és az ügynöke az oka annak, hogy a Madrid rosszul teljesít. Nézd, sok mindent félretettem. Negatív srác, tönkreteszi a Madridot, és a játékosok morálját. Az emberek azt mondják: a Madrid játszik rosszul, nem pedig Raúl. Szörnyű, milyen rossz srác. Nem fog Madridban játszani. És ha nem játszik, jobbnak tartom azt, hogy elmenjen. Ha itt marad és nem játszik, mártír lesz belőle.”

Raúlról olyan kijelentéseket tett, hogy kizárólag csak saját magára gondol, a klubot a játszóterének tekinti, illetve ő miatt (is) mond le az elnöki posztról.

A teljes beszélgetés ide kattintva olvasható el – szó esett a teljes Galaktikus-éráról, Zidane-ról, Beckham-ről.

A klub hivatalos közleménye a következőket írja:

„Az EL Confidenciálban megjelent hírek kapcsán a következőket szeretném tisztázni: a megjelent kifejezések eg José Antonio Abella által titokban rögzített beszélgetésből származnak, aki évek óta – sikertelenül – próbálja értékesíteni azokat. Most, meglepő módon az eltelt idő ellenére erről számol be az El Confidencial. A kifejezéseket kivették azon beszélgetések tágabb kontextusából, amelyekben elhangzottak. A nyilvánosságra hozatal – ennyi évvel a beszélgetés megtörténte után – úgy gondolom, hogy összefüggésben áll a Szuperliga egyik támogatójaként betöltött szerepemmel. Az ügyet az ügyvédeim kezébe adtam, ők megteszik a szükséges lépéseket.”


forrás: AS, realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosEGYÉBÉrdekességekKiemeltNYILATKOZATOKSzuper LigaTudtad-e?

Leave a Reply