Site icon Madridista.hu

Asensio visszautasította a Tottenhamet és a Milant is

201021 Fotboll, Champions League, Real Madrid - Shakhtar Donetsk: Marco Asensio of Real Madrid during UEFA Champions League, football match played between Real Madrid Club Futbol and Shakhtar Donetsk at Alfredo di Stefano Stadium on October 21, 2020 in Madrid, Spain.Cordon Press © Bildbyrån - COP 95 - SWEDEN AND NORWAY ONLY

A spanyol játékos harcolni szeretne a helyéért Madridban, ezért döntött a maradás mellett.


A Tottenham Hotspur és az AC Milan komoly érdeklődést mutatott idén Marco Asensióért. Asensio ennek ellenére úgy döntött, hogy nem szeretne távozni és a hosszadalmas térdsérülése után a kezdőcsapatba való kerülésen dolgozik.

A spanyol immáron hatodik szezonját tölti a Real Madridban és eltökélt szándéka, hogy visszanyeri két évvel ezelőtti formáját. Ami a támadósort illeti, rendkívül kiélezett a verseny. Benzema, Bale, Hazard és Vinícius mellett nem lesz egyszerű feladat bekerülni a kezdőtizenegybe, de Asensio olimpiai szereplése arra enged következtetni, hogy jó úton halad ezügyben.

Mindeközben a Real Madrid és Carlo Ancelotti azon dolgozik, hogy Asensio a középpályán játsszon, mint tette azt korábban Di María is, hisz a széleken kevesebb esélye van.

Ancelotti tudja, hogy Asensio mennyit adhat a Real Madridnak, bár nem lesz könnyű megtalálni a helyét a csapatban. Egy dolog biztos, hogy merész lépés volt Asensiótól a két ajánlat elutasítása – különösen a Spursét – akik mindenképp az egyik fő támadóvá tették volna.


forrás: MARCA

Exit mobile version