Asensio visszautasította a Tottenhamet és a Milant is

A spanyol játékos harcolni szeretne a helyéért Madridban, ezért döntött a maradás mellett.


A Tottenham Hotspur és az AC Milan komoly érdeklődést mutatott idén Marco Asensióért. Asensio ennek ellenére úgy döntött, hogy nem szeretne távozni és a hosszadalmas térdsérülése után a kezdőcsapatba való kerülésen dolgozik.

A spanyol immáron hatodik szezonját tölti a Real Madridban és eltökélt szándéka, hogy visszanyeri két évvel ezelőtti formáját. Ami a támadósort illeti, rendkívül kiélezett a verseny. Benzema, Bale, Hazard és Vinícius mellett nem lesz egyszerű feladat bekerülni a kezdőtizenegybe, de Asensio olimpiai szereplése arra enged következtetni, hogy jó úton halad ezügyben.

Mindeközben a Real Madrid és Carlo Ancelotti azon dolgozik, hogy Asensio a középpályán játsszon, mint tette azt korábban Di María is, hisz a széleken kevesebb esélye van.

Ancelotti tudja, hogy Asensio mennyit adhat a Real Madridnak, bár nem lesz könnyű megtalálni a helyét a csapatban. Egy dolog biztos, hogy merész lépés volt Asensiótól a két ajánlat elutasítása – különösen a Spursét – akik mindenképp az egyik fő támadóvá tették volna.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKÉrdekességekNYILATKOZATOKSzerződések
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply