Site icon Madridista.hu

Ceballos helyzete megváltozott, mégsem távozik

MADRID, SPAIN - MARCH 05: Dani Ceballos of Real Madrid in action during the LaLiga Santander match between Real Madrid CF and Real Sociedad at Estadio Santiago Bernabeu on March 05, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Getty Images)

A spanyol középpályás kivívta Carlo Ancelotti bizalmát.


Dani Ceballos folytatta jó teljesítményét szombaton, amikor a Real Madrid bebiztosította 35. bajnoki címét. Ceballos végig játszotta a teljes 90 percet. A 25 esztendős játékos az idei szezon nagy részét a kispadon töltötte, illetve a tavalyi bokasérülése miatt kihagyta a szezon kezdetét is.

Ha nem lett volna az a bizonyos sérülése, a Real Madrid tavaly nyáron értékesíteni tudta volna Ceballost. Kitartása és erőfeszítései végül célba értek, sikeresen meggyőzte Carlo Ancelottit. Ceba az idény végére bizonyította azt, hogy még fontos tagja lehet a csapatnak, így hiába nincs új szerződés az asztalán – már nem szerepel az átadólistán, hiába a 2023-ban lejáró aktuális kontraktusa. A héten Ancelotti is megemlítette a nevét, mint azok a középpályások, akikre számít a következő idényben.

Ceballos jövője

A klub nem hajlandó ingyen elengedni, ezért fontolóra vették az új szerződés felajánlását. Döntés még nem született. A spanyol játékos azt is tudja, hogy játékpercekre van szüksége ahhoz, hogy meghívást kapjon a spanyol válogatottba a világbajnokság reményében. Ami biztos, hogy jól alkalmazkodott ahhoz, amit Ancelotti kért tőle, szerepe pedig egyre fontosabbá válik a csapat számára.

Összefoglalva: A helyzete megváltozott, új szerződést kaphat jövőre.


forrás: MARCA

Exit mobile version