Ceballos helyzete megváltozott, mégsem távozik

A spanyol középpályás kivívta Carlo Ancelotti bizalmát.


Dani Ceballos folytatta jó teljesítményét szombaton, amikor a Real Madrid bebiztosította 35. bajnoki címét. Ceballos végig játszotta a teljes 90 percet. A 25 esztendős játékos az idei szezon nagy részét a kispadon töltötte, illetve a tavalyi bokasérülése miatt kihagyta a szezon kezdetét is.

Ha nem lett volna az a bizonyos sérülése, a Real Madrid tavaly nyáron értékesíteni tudta volna Ceballost. Kitartása és erőfeszítései végül célba értek, sikeresen meggyőzte Carlo Ancelottit. Ceba az idény végére bizonyította azt, hogy még fontos tagja lehet a csapatnak, így hiába nincs új szerződés az asztalán – már nem szerepel az átadólistán, hiába a 2023-ban lejáró aktuális kontraktusa. A héten Ancelotti is megemlítette a nevét, mint azok a középpályások, akikre számít a következő idényben.

Ceballos jövője

A klub nem hajlandó ingyen elengedni, ezért fontolóra vették az új szerződés felajánlását. Döntés még nem született. A spanyol játékos azt is tudja, hogy játékpercekre van szüksége ahhoz, hogy meghívást kapjon a spanyol válogatottba a világbajnokság reményében. Ami biztos, hogy jól alkalmazkodott ahhoz, amit Ancelotti kért tőle, szerepe pedig egyre fontosabbá válik a csapat számára.

Összefoglalva: A helyzete megváltozott, új szerződést kaphat jövőre.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁGNYILATKOZATOK
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply