Site icon Madridista.hu

Frank Castañeda álma megvalósult – interjú a Sheriff csapatkapitányával, aki madridista

Frank Castañeda, a Sheriff Tiraspol sztárja és csapatkapitánya egy álmát váltotta valóra azzal, hogy a Real Madrid ellen lép pályára. Mindemellett a kolumbiai játékos valójában madridista.


FIGYELEM: jelen írás még az esti mérkőzés előtt készült!

Frank Miguel Castañeda Pérez 1994. július 17-én született Kolumbiában, jelenleg pedig a viszonylag ismeretlen moldáv Sheriff játékosa. Csapatával a Real Madrid ellen lépnek pályára a Santiago Bernabéuban, amivel megvalósította gyermekkori álmát. A kolumbiai játékos egészen elképesztő statisztikát produkált a moldáv első osztályban az elmúlt idényben: 33 gólt és 16 gólpasszt szerzett.

Castañeda azzal a gondolattal el hagyta hazáját, hogy a világ legnagyobb sorozatában játsszon. Madridistaként pedig álma volt, hogy ha nem is lehet a Real Madrid játékosa, de legalább pályára léphessen a világ legnagyobb és legszebb stadionjában. Következzen az interjú.

K: Hogyan tud egy kolumbiai játékos egy moldáv csapatban játszani?

K: Mondd el azt a pillanatot, amikor úgy döntöttél, hogy Kolumbiából Európába igazolsz. Nehéz döntés volt?

K: Milyen érzés viszonylag egy ismeretlen városban élni, mint Tiraspol és milyen egy olyan csapat tagjának lenni, akinek a játékosai egy tucat országból származnak?

K: Négy selejtezőkörön túl kellett jutni, hogy bejussatok a BL-csoportkörébe. Biztos voltál benne, hogy a kezdettől fogva megtudjátok csinálni, vagy lehetetlen feladatnak tartottad?

K: És a hab a tortán: a Real Madrid elleni mérkőzés a Santiago Bernabéuban. Elképzelted valaha, hogy valami hasonló fog történni?

K: Mi jut eszedbe, amikor a Bernabéban játszol?

K: Papíron egyértelműen a Sheriff a csoport leggyengébb csapata, de a Shakhtar elleni 2-0-s győzelem bizonyította, hogy nem csak azért vagytok itt, hogy élvezzétek az lehetőséget.

K: Mi a Sheriff erőssége és mivel lepheti meg a Real Madridot?

K: Számodra mi lenne a legjobb eredmény?

K: Van olyan madrid játékos aki ellen nagyon várod a játékot?

K: A meccs után elkéred a mezét?

K: Követed a spanyol focit?


forrás: AS

Exit mobile version