Site icon Madridista.hu

Rodrygo: „Az első gólom a City ellen mindent megváltoztatott

MADRID, SPAIN - MAY 04: Rodrygo Goes of Real Madrid celebrates after scoring his team's second goal during the UEFA Champions League Semi Final Leg Two match between Real Madrid and Manchester City at Estadio Santiago Bernabeu on May 04, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

Ezek a szurkolók hihetetlenek. A PSG-vel, a Chelsea-vel és a Cityvel eltöltött éjszakák után mi, fiatalok megértettük a Bernabéu mítoszának okát az európai estéken” – vallja be az AS-nek alig néhány órával karrierje legfontosabb meccse után. Rodrygo elment a De María étterembe, ahol alig tudott enni egy falatot a hatalmas fotó- és autogramkéréstől. A helyzet az, hogy számomra nem volt ennyire egyértelmű: „Legyünk őszinték. A 89. percben már nem láttunk harmadik csodát, és a fejünkben már majdnem kiesve éreztük magunkat, de jött a gólom, és ez mindent megváltoztatott. ..

” Amikor 18 évesen Madridba szerződött, elképzelte, hogy egy napon az egész stadion az ő nevét kiáltja: „Ezek a szurkolók hihetetlenek. Amikor az első gólomat szereztem, a Bernabéu szárnyakon vitt minket. A gól előtt soha nem gondoltam volna, hogy lehetnék a hős ebben a játékban, de a döntetlen után minden nagyon gyors és különleges volt . „

A Bajnokok Ligájában elért kulcsfontosságú góljai: „Tudom, hogy a Chelsea elleni gólom és a City elleni kettő gólom segített a párizsi döntőbe jutásban, de nem értem volna el ha nincs az egész csapat kollektív munkája. Ha megnyerjük a 14.-et, az mindenki munkája miatt lesz. Nagyon egységesek vagyunk.

„A Chelsea és a City elleni három gólom a csapat munkáját szolgálja”

A Bajnokok Ligájában elért kulcsfontosságú góljai: „Tudom, hogy a Chelsea elleni gólom és a City elleni kettő gólom segített a párizsi döntőbe jutásban, de nem értem volna el ha nincs az egész csapat kollektív munkája. Ha megnyerjük a 14.-et, az mindenki munkája miatt lesz. Nagyon egységesek vagyunk”

Rodrygo egy hónap alatt meggyőzte azt a néhány szurkolót, akik még mindig kételkedtek az értékében. Rodrygo mindenre felkészült, hős szeretne lenni Párizsban is.

 
Exit mobile version