Rodrygo: „Az első gólom a City ellen mindent megváltoztatott

Ezek a szurkolók hihetetlenek. A PSG-vel, a Chelsea-vel és a Cityvel eltöltött éjszakák után mi, fiatalok megértettük a Bernabéu mítoszának okát az európai estéken” – vallja be az AS-nek alig néhány órával karrierje legfontosabb meccse után. Rodrygo elment a De María étterembe, ahol alig tudott enni egy falatot a hatalmas fotó- és autogramkéréstől. A helyzet az, hogy számomra nem volt ennyire egyértelmű: „Legyünk őszinték. A 89. percben már nem láttunk harmadik csodát, és a fejünkben már majdnem kiesve éreztük magunkat, de jött a gólom, és ez mindent megváltoztatott. ..

” Amikor 18 évesen Madridba szerződött, elképzelte, hogy egy napon az egész stadion az ő nevét kiáltja: „Ezek a szurkolók hihetetlenek. Amikor az első gólomat szereztem, a Bernabéu szárnyakon vitt minket. A gól előtt soha nem gondoltam volna, hogy lehetnék a hős ebben a játékban, de a döntetlen után minden nagyon gyors és különleges volt . „

A Bajnokok Ligájában elért kulcsfontosságú góljai: „Tudom, hogy a Chelsea elleni gólom és a City elleni kettő gólom segített a párizsi döntőbe jutásban, de nem értem volna el ha nincs az egész csapat kollektív munkája. Ha megnyerjük a 14.-et, az mindenki munkája miatt lesz. Nagyon egységesek vagyunk.

„A Chelsea és a City elleni három gólom a csapat munkáját szolgálja”

A Bajnokok Ligájában elért kulcsfontosságú góljai: „Tudom, hogy a Chelsea elleni gólom és a City elleni kettő gólom segített a párizsi döntőbe jutásban, de nem értem volna el ha nincs az egész csapat kollektív munkája. Ha megnyerjük a 14.-et, az mindenki munkája miatt lesz. Nagyon egységesek vagyunk”

Rodrygo egy hónap alatt meggyőzte azt a néhány szurkolót, akik még mindig kételkedtek az értékében. Rodrygo mindenre felkészült, hős szeretne lenni Párizsban is.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply