Zidane: „Reméljük, hogy nem súlyos Marco sérülése”

A mester nyilatkozata a mérkőzést követően.


„Nagyon jól indultunk, elveszítettünk egy játékost nagyon korán és tíz emberrel folytattuk tovább. Jó képet mutattunk magunkról, a második félidőben kiegyenlítettünk. Még mindig a felkészülési időszakban vagyunk, tudjuk, hogy sokkal jobb lesz a játékunk. Sokat javultunk ma.”

„Még csak most kezdünk belejönni, és gondolnunk kell a játékosok egészségére. Jól dolgoztunk Montreálban, három játék miatt vagyunk itt és vigyázni akarunk a játékosokra, egyenlően elosztjuk a játékperceket.”

Asensio sérülése

„Aggódunk. A térdével vannak gondok, azonnal kórházba vitték, hogy megvizsgálják. De nem nézett ki jól. Ez hátrány számunkra, elveszítettünk egy játékost, eléggé megviselt minket. Aggódunk Marcoért, reméljük, hogy a legkevésbé sem komoly a sérülése.”

Bale

„Itt van, nem tudom mi fog történni. Ma játszott, akart játszani és jó munkát végzett. Jó teljesítményt nyújtott, örülök neki. Velünk akart lenni ma, normálisan edzett és játszott is a meccsen. Én hozom a döntéseket, egy félidőt játszott. Meglátjuk mi történik. Semmi nem változott, ismeritek a helyzetét. Még mindig itt van velünk ebben a szakaszban.”

„Elégedett vagyok Marcelóval. Jól edzett és rendkívül fókuszáltnak látszott. Lenyűgöz amit csinál. Semmi nem változott, ő egy kivételes játékos és számítunk rá.”

„Elégedettek vagyunk Benzemával, Hazarddal és mindenkivel. A fiatalok is nagyszerű munkát végeznek. Készülünk a meccsekre. Néhányan ma már több játékpercet kaptak, és ez a célunk ezen a három meccsen.”

Mariano

„Nincs tervem vele. Velünk edz, ki kell választanom egy csapatot. Még nem játszott, meglátjuk mi történik.”

Ceballos az Arsenalba igazol?

„Még mindig nem hivatalos. A klub dolgozik rajta, meglátjuk mi történik a következő napokban.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-arsenal
SÉRÜLÉSEK

Leave a Reply