Rubi: „Sok problémát fogunk okozni a Real Madridnak”

A Real Betis vezetőedzője, Rubi magabiztos a vasárnapi találkozót illetően, hisz abban, hogy csapata nehézségeket fog okozni a Real Madridnak. Interjú.


A Blancók első helyről várják a találkozót, miután múlt héten győzelmet szereztek a Barcelona felett, de a Betis mestere bízik abban, hogy csapata borsot tör Zidane fiainak orra alá, már ha követik az edző utasításait:

Ismeritek a Real Madridot, a Barelonát és az Atléticót… Nagyon erős csapatok, de nem tekinthetünk rájuk túlzott tisztelettel.” – mondta Rubi a mai sajtótájékoztatón.

„Megnyerhetsz egy mérkőzést, ha jól csinálod a dolgod. Látni fogod azt a Betist, amely sok problémát fog okozni a Real Madrid számára.”

Ebben az idényben a Betis igazán jól teljesített nagy csapatok ellen, amelyek között döntetlenre hozták a Blancók elleni meccset idegenben:

„Egyetértek, de egy meccset sem nyertünk meg ezek közül – a Bernabéuban is csak ikszre sikerült.” – tette hozzá a Betis trénere, amikor arról kérdezték, hogy csapata jobban játszik a nagy fiúk ellen.

„Nem szeretjük az ilyen eredményeket, hisz nagyon sok helyzetet hagytunk ki a Valladolid ellen, illetve a Mallorca ellen is ikszeltünk. Nem örülünk az ilyen eredményeknek, de ezek nem olyan nagy kudarcok. Azokon a mérkőzéseken nem értünk el semmit, mert az ellenfél jól teljesített, de mi is jól játszottunk.”

A Betis hét mérkőzés óta nyeretlen, de Rubi kijelentette, hogy csak folytatniuk kell az eddigi munkát:

„Egy újabb kemény heti munka áll mögöttünk, és nem érzem azt, hogy a játékosaim ne lennének motiváltak. Biztos vagyok benne, hogy vasárnap visszatérünk és remekül fogunk játszani.”

„Nem gondolom, hogy hozzáállási problémák lennének; fáj az, amikor azt gondoljuk, hogy többet érdemelnénk a meccsekben, de nem kapjuk meg. Nyomnunk kell tovább, nem szabad feladnunk, és még keményebben kell dolgoznunk.”


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real_madrid_118_eves
Ma 118 éves a Real Madrid
BAJNOKSÁGSÉRÜLÉSEK

Leave a Reply