2015-12-06-karim-benzema-660x385

Bénító sérülések: Benzema három hétig harcképtelen

A Real Madridnak három hétig nélkülöznie kell Karim Benzemát. A francia csatár jobb hátsó combizom sérülést szenvedett, ezért a következő öt tétmérkőzést kénytelen kihagyni.

Az izomsérülések egyszerűen nem akarnak megszűnni. Karim Benzema következő sztárja a Real Madridnak, akit a következő hetekben nélkülöznie kell a királyi gárdának. Miután a franciát az Atletico Madrid elleni mérkőzésen Zinedine Zidane  a félidőben lecserélte, hétfő délután a fővárosi Sanitas La Moraleja kórházban jobb hátsó combizom sérülést diagnosztizáltak. A MARCA és az AS szerint három hét kényszerszünet következik.

Várhatóan a soron következő öt tétmérkőzésen kell a blancóknak nélkülöznie a francia válogatott csatárt: A bajnokságban a Levante (szerda 21:00 óra), a Celta Vigo (március 5.), a Las Palmas (március 13.) és az FC Sevilla (március 20.) elleni, míg a Bajnokok Ligájában az AS Roma (március 8.) elleni mérkőzést kell kihagynia.

A 28 éves csatár sérülése nagy lehetőség lehet a fiatal Borja Mayoral számára. A 18 éves csatár, aki jelenleg a Real Madrid második csapatában, a Castillában játszik, szombaton, a városi derbin már kapott lehetőséget, és jó benyomást is keltett. Alternatíva lehet még az is, ha Cristiano Ronaldo játszik középen, és Lucas Vázquez, vagy Jesé Rodríguez szélen. 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
pa-3491050
ÁLTALÁNOS
hachim

Leave a Reply